Anna Nicole Smith är död

Hon är död! Känns skumt....
 
www.aftonbladet.se

---Update---
Och så försvann en skandaldrottning...
Men viktigare saker händer här i världen och nej, hon är inte värd all uppmärksamhet trots att jag tycker synd om henne...

Kommentarer:
Postat av: Mary

Tragiskt att sånt ska hända.. Läste det precis!

Postat av: Grottis

Varför fick hon aldrig någon riktig hjälp?

2007-02-09 @ 06:23:51
URL: http://grottis.blogspot.com/
Postat av: Inanna

Känns det inte rätt väntat ändå? Jag tycker det är pinsamt att höra folk som säger sig sakna henne... döden kan fan fucka upp folks hjärnor ordentligt...

2007-02-09 @ 20:51:01
URL: http://youpromisedmepoems.blogspot.com/
Postat av: Just Like You

Inanna: Kan bara hålla med dig...

2007-02-09 @ 20:58:18
URL: http://justlikeyou.blogg.se/
Postat av: Grottis

Det märkliga är att dessa omsusade och förmögna människor tillåts leva så självdestruktivt. Finns det inga i närheten som kan sätta ner foten, eller åtminstone förmana? Professionell hjälp finns att få, om man lider av grava personliga problem, särskilt för en känd och rik människa.

Det verkar som om ingen tordes säga ifrån. Därmed blev Anna Nicole Smith beklagligt nog offer för servilitet och fjäskeri, den svassande inställning som vi så ofta ser kända personer bli föremål för.

2007-02-09 @ 21:50:04
URL: http://grottis.blogspot.com/
Postat av: Just Like You

Grottis: Jo, men i världen de lever i är det normalt att knarka..osv Hennes mamma hade tydligen försökt få henne att sluta men om en person inte vill få hjälp är det svårt att tvinga denne att må bättre. Man kan lägga in personer på psyket, på rehab...osv så länge personen i fråga inte vill må bättre så kommer det inte att hjälpa.

Det hemska är hur tidningarna utnjyttnat hela hennes vuxna liv. Men samtidigt ville hon ha den uppmärksamheten. Så vem ska man skylla på?
Just det..ingen...

2007-02-09 @ 22:01:06
URL: http://justlikeyou.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits