Grönt...

Det blev väldigt grönt detta..
Men nu måste jag få bort sminket och krypa ner under täcket så får trixa mer med bloggen en annan gång =)

Oj...

Åh har verkligen inte hunnit med bloggen något alls senaste tiden och det känns inte bra alls. Jag trodde att jag skulle ha mindre att göra senaste tiden men tyvärr så har jag haft fullt upp hela dagarna och när jag väl har varit lite ledig så har jag umgåts med vänner och STM... och då är det inte läge att sätta sig och blogga på en blogg man gärna vill hålla hemlig =)
Tyvärr så ser det fortsatt ganska mörkt ut på bloggfronten... Ska även åka utomlands snart snart snart och då vet jag inte ens om jag kommer att komma i närheten av en dator!
Jag vill så gärna skriva mer så ska väl försöka kasta mig över datorn t.ex. när STM är på toa ;)
Blir väl korta inlägg då men det är ju alltid något.

Annars så hoppas jag att ni alla har det mysigt. Är du singel så är det dags att flirta på nu när våren äntligen är här! Och är du inte singel... lägg dig på en gräsplätt och gosa lite ;)
Och ni som är allergiker... :( Knapra era allergitabletter ca 4-5timmar innan ni går och lägger er! Det brukar funka bäst så + att man sover som ett barn. Och prosit ;)

Kram
/JLY

Design

Fortfarande inte helt klar med designen 

Yey

Detta kommer antagligen bli ett väldigt rörigt inlägg.
Äntligen har det blivit vår! Och då blir det alltid mer sex... =) Jag längtar efter utomhussex som bara den, fast det får jag nog vänta med ett tag till, vill inte bli alltför kylig om rumpan.
Tyvärr så ska jag och STM vara ifrån varandra i drygt 1 månad om... ja ca 1 månad. Precis då våren brukar vara som bäst.
Men men, nog om det.
Nu kommer något som inte alls har med sex att göra så ni som bara vill läsa om det hoppa över till nästa stycke ;)
Jag har varit sjukt irriterad på en vän. Jag vet inte vad det beror på men det känns otroligt ledsamt. Vet inte om det är vännen som förändrats eller jag. Tror att det började med att jag var lite vinterdeppig och att hon sedan av någon jäkla anledning har börjat älska att säga emot allt jag säger, vad det än är: "Gräset är grönt" "njae, egentligen så är det blågrönt väl, eller det beror på vilket gräs du pratar om" hum. Ja, inte såvärst kul. Men ikväll ska jag hänga med lite andra vänner, sånna som gör mig på riktigt bra partyhumör.

Nu kommer en "sexdel". Jag ska ta ut den jäkla p-ringen tror jag. Jag har blivit mycket mindre kåt. Från att vara en äkta kåtbock har jag blivit en... okåt liten sak. Jag är myyyycket våtare än vad jag någonsin varit när jag ätit p-piller men vad är det för mening med att vara drypande våt om man inte är kåt uppe i hjärnan?
Men vi har iaf försökt få lite mera fart på sexlivet.  Struntat i disken och tv:n, haft sex direkt efter middagen eller till och med innan (inte lätt då jag älskar att få saker ur vägen innan jag kan slappna av helt, men träning ger färdighet?). Satt väckarklockan 1 timme tidigare, tagit en snabbis mitt på dagen...osv. Det hjälper iaf lite. Ju mer sex man får desto mer vill man ha, så funkar det för mig iaf.
Men som sagt, om ca 1 vecka tar jag ut sista p-ringen och då går jag tillbaka till mina gamla p-piller och hoppas att jag får tillbaka kåtheten med dem. Om inte, vad tusan ska jag göra då?

Annars... Passa på nu när våren är här! Ha sex medans solen är uppe så får ni spana lite mer på varandra utan att behöva trassla med tända ljus eller bländas av starka lampor.
Jag brukar bara ha tunna tunna gardiner för sovrumsfönstret så att grannarna slipper spana in mina titties men jag får in lite ljus ändå.

Ha en trevlig helg!
/JLY

Nu får det vara nog!

Att skriva två inlägg med rubriken "Uttråkad" på så kort tid är helt enkelt inte okej. När det inte händer 1 miljon saker hela tiden blir jag uttråkad men sen när allt väl drar igång blir jag stressad. Men tror faktiskt jag väljer stressen framför uttråkigheten.
Som tur är är det mycket på gång just nu. Det är kanske kämpigt och stressigt men det är så satans roliga saker.
Och att sen, i slutet av dagen, sitta med en kopp nyponte och lyssna på musik och titta på gamla resebilder och bara känna sig nöjd gör verkligen allt värt det.
Nu kanske jag avslöjar lite för mycket om mig men tror jag överlever det. Tänkte att det kan vara intressant för er att veta lite mer om vem som döljer sig bakom JLY.
Så vem är jag?
Jag är ung, närmare 20 än 25.
Jag har rest mycket, både med familj, vänner, pojkvän och ensam.
Jag har flyttat till ett annat land helt själv.
Jag har jobbat hårt.
Jag har pluggat ännu hårdare.
Jag är snart färdigutbildad (och nej, inte inom språk).
Jag kan 5 språk (nej, det är inte norska och danska inräknat haha).
Men det bästa med livet just nu är det som väntar: karriär inom ett område jag brinner för, fler resor, fler möten med härliga människor, mer bra musik, fler roliga filmer och bra böcker.
Och höll på att glömma något som tillhör det viktigaste: MER GRYMT SEX!!!!

/JLY

hits