Rakning/vaxning

Hejhej!
Jag har funderat lite på en sak... Jag har nämligen fått lite problem med rakningen.. yes, där nere :/
På det så kallade "venusberget" blir jag väldigt lätt irriterad och röd :( Vad kan man göra åt det egentligen???
Funderat på att vaxa bort allt nu eftersom jag är så trött på det MEN då får jag lätt inväxta hår :(
Vad gör man?? Några tips?

/JLY

Hum...

Hejhej!
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med bloggen. Saknar att skriva här men samtidigt har jag inte så mycket att skriva om. Jag är nykär och har det bara underbart! Snart åker vi på week-end tillsammans och ja... det är lika bra som det låter =)
tror inte jag vill lägga ner helt men det kommer ju att bli väldigt dåligt uppdaterat här! :/ Vi får vänta och se helt enkelt!

Dålig på att uppdatera bloggen...

Hejhej!
Jag vet att jag har blivit bra mycket sämre på att uppdatera bloggen. Det är bara att så mycket händer i mitt liv just nu.
Jag har det helt underbart med min pojkvän och det blir en hel del sex och mys =) Han blir bara bättre och bättre i sängen. Enda problemet är att jag inte vågar släppa loss lika mycket som tidigare. Jag har alltid tyckt att det är lättare att ha sex med folk jag inte känner och inte har några känslor för.
Då står inget på spel... gör man bort sig så påverkar det inte ens relation.
Jag vet att han antagligen inte skulle bry sig särskilt mycket om jag råkade gå för långt i sängen, tror snarare att han skulle bli väldigt glad om jag vågade släppa loss totalt. Han är iofs väldigt nöjd redan nu som tur är =)
Jag trodde aldrig att sex kunde bli så känsloladdat och knepigt...

Kär

Vad har hänt med mig egentligen??? Sitter här framför datorn och plötsligt tänker jag: "Jag är ju fan kär på riktigt.".
Ja jag är det, han gör mig knäsvag och jag blir nästan yr när han tittar mig i ögonen.
Jag trodde inte jag kunde hitta en kille som jag kunde bli kär i, visa upp för familjen och dessutom ha grymt bra sex med. Det gick helt enkelt inte ihop i min värld. Jag brukar falla för "farliga" killar som jag aldrig i livet skulle presentera för familjen. "Snälla/bra/reko killar är dåliga i sängen" hade jag nästan börjat tänka.
Nyligen fick han träffa några av mina vänner och det gick helt otroligt bra. Precis innan de kom hem till mig hann vi med en snabbis, vi kunde helt enkelt inte vänta till senare på kvällen... Trots den heta stunden kunde han efter bara någon minut se helt presentabel och trevlig ut =) Jag såg däremot inte så oskyldig ut som jag hade önskat... haha. Knullrufs here I come. Såklart blev det en omgång till senare på kvällen.
Han är precis som jag vill... Sensuell med inte porrig på ett rått sätt, passionerad men inte för våldsam... Han får mig att känna mig snygg och sexig, han vet hur han ska få mig att rysa. Att göra så vardagliga saker som att borsta tänderna eller sminka av sig blir till något helt annat om han råkar stå i närheten... Varje sekund i hans sällskap förvandlas till ett oändligt förspel.


Du luktar gott!

Alla människor har verkligen sin egen doft. Jag älskar att kunna känna igen mina närmsta vänner, min familj, min pojkvän (ni anar inte vad konstigt det känns att skriva/säga pojkvän) på deras lukt. Nätterna pojkvännen inte kan sova här älskar jag att lukta på kudden han brukar sova på =). Eftersom dofter är så viktigt för mig så gillar jag inte när någon av mina närmaste byter t.ex. shampoo eller tvål :/ Själv har jag nu använt samma shampoo och duschcreme i över 3 år, det har blivit som min signaturdoft.


Grymt bra sex...

När jag först träffade N26 var jag rädd att han skulle vara kass i sängen... Han var ju så bra på allt annat så något måste han ju vara dålig på?? Men jag hade så jäkla fel... Han är grym. När mensen och mensvärken äntligen försvann hade vi en riktig het natt... Jag får aldrig nog av honom, hur utmattad jag än är, hur mycket skavsår jag än har så räcker det att han lägger en hand på mitt lår för att jag ska komma igång igen.
Till en början var jag nästan rädd att det underbara sexet skulle leda till att han bara ville bli kk... jag har varit med om det alltför ofta. Killar som först varit intresserade men sedan haft så roligt i sängen att de blivit rädda och bara velat bli kk... :/ Detta är dock inte fallet... Vi är nu officiellt ett par, JLY har pojkvän!
Nu återgar jag till sexet... Han hade aldrig tidigare hört att han var bra i sängen och aldrig känt sig som det heller. Enligt honom så är det till stor del pga min avslappnade atityd som han har blivit bra. Han har aldrig vågat ta för sig eller haft roligt i sängen. Nu säger han att han vågar testa det han vill, han vågar ge hur mycket som helst eftersom han inte är rädd att göra fel och han vågar ta för sig och njuta av sexet. =)
Kan det verkligen vara så enkelt att avslappnad atityd till sex och nakenhet leder till bra sex??
Ja... sen spelar ju andra saker in också... Tur att han har perfekt kuk till exempel, för jag är och förblir trots allt
kukperfektionist!


att göra bort sig...

oops.. glömde nyss att spola.. varför måste mobilen alltid ringa så att man hamnar i pinsamma situationer?

Nervös

Jag blir alltid så nervös i början av förhållanden. Jag har precis kommit in i den fas jag bokstavlingen hatar: osäkerhetsfasen.
Vad är vi? Vad gör vi? Var är vi på väg? Vad är han ute efter? Vad vill han egentligen?
Det har gått väldigt fort och trots att vi inte pratat något om "vårat förhållande" eller "våra känslor" så skulle jag nästan kunna säga: "jag har pojkvän". Vi ska kanske på en week-end utomlands om ungefär 1 månad...
Hela situationen gör mig rädd. Det är denhär fasen som gör att jag ibland springer iväg och låter "förhållanden" rinna ut i sanden. Det är när jag börjar känna att "träffar han någon annan nu kommer jag bli sårad".
För ett par år sedan hade jag försökt hittat så många fel som möjligt hos honom för att få mina känslor att dämpas lite. Det har jag slutat med då det enbart ledde till att jag blev irriterad och inte kunde umgås med killen längre.
Idag försöker jag istället hålla mig lugn och låter saker och ting bara vara.
Jag är helt enkelt rädd för att förstöra allt, rädd att jag inte räcker till...

Nu fick se JLYs osäkra rädda sida...

Tandborsten!

Det var längesen jag var med om något såhär läskigt..! Ni som läste min blogg redan i våras vet ju att jag är lite rädd för seriösa förhållanden...
Det har nu gått tre veckor sen första dejten med N26 och igår hände det: En ny fin tandborste i hans badrumsskåp väntade på mig igår kväll... Chockad strykte jag på lite tandkräm och började borsta samtidigt som jag kände att paniken höll på att växa. Tur att tandkrämsskummet gjorde det omöjligt för mig att prata för när väl första chocken hade lagt sig så hade jag miljoner saker att säga. Borstade vidare och när jag äntligen sköjlt munnen och var redo att berätta hur rädd jag var för sånt och att det kanske hade gått för fort så mötte jag hans blick i spegeln... Och då var rädslan som bortblåst.
Det är ju trots allt bara en tandborste?

Annorlunda...

Det verkar som om denna blogg kommer bli en hel del annorlunda. N26 är helt olik alla andra jag någonsin träffat. =) Jag har aldrig någonsin kännt mig så bekväm och samtidigt så nervös med någon. Jag tror han lyckats få JLY att falla hårdare än någonsin.
Sorry, jag har mens så det blir inga sexdetaljer idag =P


Vrickat

Jag fick höra något helt vrickat igår. Vissa tjejer har tydligen sådan fobi för att killen ska höra när/att de går på toa att de tar till extrema lösningar... Vissa tjejer väljer att kissa i badkaret, duschen eller tom i handfatet (hur tusan lyckas de med det?!)! Och vad kommer de på för förklaring över att de sätter igång duschen?? Nej, jag fattar ingenting :/ Det är ju inte fräscht någonstans och så illa är det väl inte att gå på toa??!
Jag visste redan att vissa killar står på knä och kissar för att det inte ska skvätta och låta så mycket när de är hos en tjej men att kissa i ett badkar?
Jag förstår inte...

hits