Uttråkad

Jag är en sån person som tröttnar rätt snabbt. Letar söker hela tiden efter nya kickar och efter att ha testat en sak några gånger så blir det helt enkelt lite tråkigt...
Ett tag var jag superkåt på allt som hade med mina bröst att göra nu gäspar jag nästan...
Snälla, kom med lite tips på roligt spännande sex?
Nu ska jag iaf ut i natten iaf =) Förhoppningsvis blir jag lite kåtare av rödvinet... det brukar ju funka!
Trevlig helg!


Design

Pillar med designen så det kommer vara rörigt/fult i några dagar kanske?

Uttråkad

Jag är helt sanslöst uttråkad. Har absolut inte lust att gå ut i kylan och träna ska jag göra senare. Bakat har jag gjort i flera dagar känns det som. Så nu ska jag faktiskt kolla på porr och ta fram rabbit. Har ni några bra tips på bra, gratis porr på internet, helst streamat så man slipper ladda ner innan man får se det goda?
eller äh, det kan vara dålig porr också för den delen.
/JLY

Ny kategori

Nu tar jag ett steg bort från sexet. Det finns en chans, eller en risk beroende på hur man väljer att se på det, att bloggen kommer bli mer blandad. Kommer fortsätta skriva om sex men eftersom det finns så mycket annat jag vill dela med mig av så får det också hamna på denna blogg. Jag har en annan blogg som inte är anonym men den har jag nog lämnat nu...
Så, den nya kategorin kommer innehålla småsaker som får mig att le. Jag kommer skriva i den kategorin dels för att dela med mig om småsaker som jag tycker är fina, roliga, sköna men också för att jag kan komma tillbaka och läsa om det. Jag har varit så stressad och därmed lite nere senaste halvåret att jag glömt att stanna till ibland och titta mig omkring. Med tanke på att jag kommer  att vilja skriva mer i bloggen kommer jag kanske tvinga mig själv att se på det fina och ta en liten paus i vardagen då och då och bara beundra det.
Nu blev det lite flummigt ;)
Tänkte inviga kategorin redan nu med att berätta om något som fick mig att le idag när jag satt på tunnelbanan.
Det steg på en snygg mörkhyad kille och satte sig snett mitt emot mig.
Alla hans gester var feminina, inte fjolliga eller överdrivna, bara väldigt fina och lätta gester. Precis som en äldre dam skulle röra på sig. Han putade lite med läpparna och hade målat naglarna med diskret pärlemorfärgat nagellack. Han tog fram en puderborste ur den ganska så manliga portföljen och pudrade näsan. Dök ner igen i portföljen och fiskade upp ljusbrunt läppstift som han applicerade bättre än vad många tjejer skulle göra.
Han hade en sån utstrålning, han kändes inte överdriven eller larvig, bara underbart feminin.
Han var helt enkelt vacker!
Sånna självsäkra människor med sådan utstrålning får mig alltid att le stort. Det är så fint med folk som vågar sticka ut och vara sig själva.

Memories

I ett försök att väcka mina luster till liv ställde jag mig i duschen och hade lite roligt. Som tur är är det inte förbjudet att fantisera om andra när man har pojkvän. Och förhoppningsvis så kommer han aldrig mer gå in på min blogg och läsa dethär.
Så, jag började fantisera lite om lite olika killar... Mmmh, först tänkte jag en snabbis på
snuskhummern  men sen kom jag på att han nog inte är så bra i sängen så då började jag tänka på lite gamla ragg.
N17 dök då upp i tankarna, att jag kunde åka hela 40min dit sent på kvällen bara för att få lite sex säger väl mycket? Jag hade kul, jag mådde bra, jag kände mig snygg och kåt. Vilka roliga nätter vi haft... Kunde väcka honom flera gånger per natt för att jag ville ha mer. Vaknade av att jag drömde om sex och var kåt och så var det bara att peta lite på honom och så fick jag det jag behövde.
Så det blev lite sexfantasier om honom men till slut gled mina tankar iväg till N22. Rättare sagt till den kvällen då N22 och jag träffades för första gången. Vi satt och drack öl och pratade om lite allt möjligt men det enda jag kunde tänka på var hur det skulle vara att ha sex med honom. Spänningen som fanns i luften gjorde att vi efter ett tag struntade i ölen och gick hem till honom...
N22 är en av dem få som läst (tror inte han läser längre?) min blogg som också träffat mig. Men jag sa ju att Nummer 22, som är mitt turnummer, skulle bli speciell. Han dyker upp i mina tankar då och då, oftast när jag är ensam och på lurigt sexhumör. Måste erkänna att jag nog hade en liten crush på honom när vi träffades.
Anyway, nu har håret snart hunnit torka i en ful handduksfrisyr så det är nog dags för mig att göra mig iordning och glida vidare.

Försiktigt tillbaka

Hejhej

Nu kommer jag försiktigt tillbaka till bloggen. Jag har haft mycket att göra och inte hunnit eller ens orkat ha sex. Det har varit en väldigt tråkig sexmånad helt enkelt. Förhoppningsvis blir jag snart en lite kåt kanin igen.Väldigt passande till Påsk!
Snart kommer väl ett lite längre inlägg, om vad vet jag inte själv än.
Glad  Påsk på er alla!

/JLY

hits