Fittperfektionister?

Mitt inlägg kukperfektionist fick väldigt många kommentarer, en del handlade om att fittan/musen/pussyn/snippan inte var lika uppmärksammad och "granskad". Det finns väl antagligen pussyperfektionister därute? Det finns ju för tusan muskirurgi.
Detta kan man ju t.ex. göra:

  • Rekonstruktion av mödomshinnan
  • Fettsugning av venusberg
  • Förminskning utav inre- och yttre blygdläppar
  • Vaginaloperation
  • Lyft av klitoris
  • Visst gör många det främst pga problem såsom skavsår och "slapphet" (vilket hemskt ord). När kvinnor fött barn händer det ju att musen ser annorlunda ut och då kanske man vill få tillbaka sitt "gamla utseende" även där.
    Men idag finns det ju även tjejer som gör det för att de inte är nöjda med utseende på deras musar. Att något så dolt och som många tjejer aldrig någonsin tittat på i en spegel kan ge upphov till så stora komplex är lite sjukt enligt mig.
    Många som kommenterar inlägget om perfekta kukar säger att killar (nästan?) aldrig pratar om tjejers utseende "där nere".
    Yeah right... Hur många gånger har man inte hört skämt om att någon viss tjej varit så slapp att killen hade kunnat krypa in där helt och hållet? Eller att tjejen haft superhängiga blygdläppar eller XL-klitoris? (Jo tyvärr så har vissa av mina killkompisar råkat kläcka ur sig sånna saker när de varit fulla).
    Det finns ju t.o.m. olika idealer inom olika kulturer. I vissa stammar i Afrika töjer kvinnorna blygdläpparna till 10-20cm!
    Ingen fitta är nog lik den andra, t.ex. i boken "En Hemlighet" som Lafa givit ut kan man se bilder på en hel drös med olika musar!

    Det finns hur mycket som helst att skriva om kukar och musar...
    Så vad är det jag vill komma fram till...?
    Varje mus har nog en kuk som passar just den perfekt =)


    Doften av nybakat

    Husmoren JLY bakar lite bröd samtidigt som hon funderar och skriver lite på ett inlägg som kommer dyka upp här inom kort.
    Många kommenterade inlägget
    kukperfektionist så snart kommer inlägget "fittperfektionister?".

    Doften av nybakat bröd... finns det något mer underbart?!

    Lite borta....

    Hejhej!
    Har tyvärr varit lite borta pga lite tråkigheter, sjukdom och mycket jobb...
    Men nu börjar jag krya på mig, fortfarande mycket jobb men ska försöka uppdatera lite mer här i helgen =)

    Hoppas ni alla är pigga och krya därute och sluppit undan influensan och förkylningen som går.
    Akta er för lunginflammationen!

    Kramar

    -Svarar på alla kommentarer imorgon (fredag) kväll :) -

    Första gången...

    Sitter och läser min gamla dagbok och det är riktigt roligt att läsa om ens första kyss osv. Tänkte skriva rakt av det jag skrev första gången jag gjorde något sexuellt med en kille. Jag var 14 och han 15...

    "S. och jag har grovhånglat. Vi satt i hans rum idag och hånglade och efter ett tag hade han handen under min tröja. Han hade ju redan gjort det ett par gånger tidigare men jag hade alltid sagt nej för att göra mer än så.
    Denna gång lät jag honom göra det han ville, kände mig äntligen redo. Han lekte ett tag med byxlinningen innan hans hand åkte ner, utanför trosorna och smekte jätteförsiktigt. Jag blev väldigt våt och han flyttade handen innanför trosorna och efter ett tag hade han ett finger i mig. Det gjorde lite ont först men tror det bara är för att jag var lite nervös. Vi höll nog på i 10min, det var väldigt skönt men jag vågade inte göra något med honom... Tror inte han ville det heller. Sen var vi tvungna att sluta eftersom hans lillebror kom hem från skolan... Men vi kommer nog göra om det fler gånger... Hoppas jag! Nu ska jag släcka lampan och leka lite själv. Godnatt!"

    Osäker

    I förrgår kväll var jag redan tillbaka hos N23. Var ute med några vänner och när det var dags att åka hem hamnade jag såklart hemma hos honom. Är inte alls lika osäker på vad han vill men är desto mer osäker på vad jag egentligen vill...

    Vi har verkligen superroligt tillsammans men på morgonen kan han vara helt otroligt jobbig... Lite som ett adhd-barn. Springer helt okontrolerat runt i lägenheten och fixar 1000 saker samtidigt som han sjunger och pratar lite för sig själv. Jag som är väldigt seg och mer på myshumör på morgonen blir bara stressad av allt springande.

    Han är som en helt annan person på morgonen, nästan lite schizofreni-varning. Gaia hade kanske rätt när hon skrev sin kommentar till mitt förra inlägg:  "jag har träffat på så extrema dubbla signaler-fall att de i det närmaste kunnat klassas som psykopater".
    Men ja... han ringer mig redan flera gånger om dagen: på morgonen för att väcka mig om jag ska upp senare än honom, på kvällen för att säga godnatt och oftast en gång under dagen för att höra hur jag har det. Visst är det lite mysigt men det känns även lite läskigt.
    Jag får helt enkelt vänta och se hur det hela utvecklas. Han vet iaf vad jag tycker om sina morgonvanor, är medveten om att det kan vara väldigt stressande och ska försöka vara lite lugnare...

    -På med solbrillorna-


    Nummer 23

    Och så blev det en Nummer 23. Åkte hem till honom igår kväll, vi var båda väldigt trötta efter att ha jobbat så vi orkade inte gå ut och ta ngn öl... Köpte istället hem lite godis och pratade i flera timmar. Är så härligt att kunna prata så lätt med ngn:) Och han har verkligen grym musiksmak... Senare hamnade vi i köket och hånglade och i vardagsrummet och till slut i sängen... Vi tog det riktigt riktigt lugnt och det blev rätt bra sex. Han är inte den bästa jag haft men det finns en väldigt bra grund iaf att bygga på :)
    Det enda som inte riktigt fungerar för min del är att jag visst är lite rädd för kärlek och förhållanden..osv...
    Blir lite osäker och rädd över att bli sårad och jag har inte ork att investera några känslor i något som inte kommer fungera... Hör hellre att killen bara vill ha sex eller vara kk än ett "jag vet inte vad jag vill"...
    Är rätt förvirrad vid tillfället men ja, det är ju som sagt bara 4:e gången vi träffas.
    Det är bara att vänta och se.

    Mer info ;)

    Här kommer lite mer info om den möjligtvis blivande N23...
    Vad ska man egentligen säga?
    Han är lång, har ljusbrunt hår, väldigt blåa ögon och ett stort leende. Han har ett sånt leende som lyser upp hela rummet :) Han har väldigt bra musiksmak och går ut på ungefär samma ställen som jag. Han är väldigt ärlig, kanske t.o.m. ärligare än vad jag är. Han tar initiativ, är inte rädd för att ringa mig bara för att ligga och prata i flera timmar på kvällen och erkänna och visa att han är intresserad.  
    Allt är ju inte helt perfekt såklart och jag känner honom inte alltför väl ännu så finns nog en del dolda sidor som jag inte vem om... Och vi har ju inte gjort något mer än bara hånglat lite så vet ju ännu inte om han får mina gamla "Nummer" att blekna :)
    Allt detta gör att jag "låter" nykär vilket jag inte är. Är bara intresserad och trivs i hans sällskap. Mer vet jag inte just nu... Vi ska antagligen träffas imorgon kväll. Om det blir något sex? Det har jag ingen aning om, känner ingen stress alls och ja, känner inte för att stressa heller.
    Några frågor???

    Haft denna låt på hjärnan hela dagen efter att ha kommit på att jag såg Hello Saferide live på popaganda:

    3:e dejten

    Igår träffade jag honom igen :) Tredje dejten om man nu kan kalla våra träffar för detjer. Ännu en gång sågs vi efter mitt jobb i hans halvfärdiga lägenhet. Efter någon timme ståendes så satte vi oss ner på golvet och fortsätte att prata. Pratade nonstop i hela 4 timmar... En tjejkompis ringde tyvärr och avbröt för vi hade visst planerat att träffas... vilket jag hade helt glömt bort! Så då var det dags att säga hejdå, och då kom det, första kyssen.
    Och ja.. han var ju bra på det så kom ju såklart lite sent till min kompis som var utanför och väntade i bilen.
    Trivs så bra i hans sällskap men vet ju inte riktigt vad jag vill,  vi har ju bara träffats 3 gånger så det är ju bara lugnt :)
    Han ringde imorse och väckte mig och vi ska nog träffas imorgon...

    Blivande N23?

    Jag har träffat en underbar kille (vi får väl se hur länge jag tycker det... :p )
    Jag hade tråkigt och tittade runt på spraydate för ett per veckor sedan och hittade en kille som enligt hans profil höll på att flytta till en lägenhet precis brevid mitt jobb... Ja det är inte bara kukens storlek  som spelar roll i mitt dejtande, bor killen nära mitt jobb känns det ju riktigt bra, får ju sova nästan en hel timme extra!!
    Vi började ett intensivt mailande och övergick för några dagar sen till msn och när jag jobbade i helgen bestämde vi oss för att jag skulle titta förbi om/när jag hade rast...
    Söndag fick jag en lucka på ca 1 timme... Vi bara pratade och pratade och plötsligt var det redan dags för mig att jobba vidare... Det hände alltså ingenting. Men det kändes bra :) Senare på kvällen ringde han och då pratade vi drygt 1 timme, tills hans mobil dog och då var det ändå dags att sova. Vi träffades igår igen hemma hos honom i ca 1 timme efter jobbet. Problemet är att han håller på att fixa och dona i lägenheten så det finns ingenstans att sitta på så vi bara står där, rakt uppochner och bara babblar, går ju inte att göra några närmanden i en sån situation.. :( Såklart ringde han igår kväll igen när han kom hem efter en konsert... Älskar att prata i telefon och det känns så roligt att det är han som tar initiativ och vill ringa.
    Vi träffas väl kanske imorgon igen... eller iaf någon gång under veckan. :)
    Vet inte om han kommer bli N23 eller inte... vi får se hur saker och ting utvecklas helt enkelt, men just nu känns det riktigt bra... =)

    Men shh... det är fortfarande lite hemligt :) Inte ens mina vänner irl vet om dethär...

    En doft av...

    En doft av manliga feromoner svepte förbi och jag kunde inte låta bli att sjunka in i fantasiernas värld...
    Att en lukt kan påverka en så mycket. En doft som kan vara tändande för någon kan vara helt avtändande för någon annan. En del säger att det är för att man omedvetet ska välja en person som är olik en genetiskt. Att det enbart är för att öka biodiversiteten, kombinera nya gener och undvika att två för lika personer föder ett barn med genetiska sjukdommar.
    Det enda jag är säker på är att jag påverkas mycket av doften från en man.

    Nummer 12 till exempel hade en så stark kroppslukt att jag mådde illa av det. Det luktade inte svett eller direkt äckligt.. bara otroligt fränt och nästan djuriskt.
    Ett annat exempel är Nummer 21 som hade slutat använda deodorant ett par år tidigare... Han rakade sig och tyckte då inte att deodorant behövdes?! Han svettades inte särskilt mycket men svettlukten kom ju ändå... Det var riktigt riktigt riktigt avtändande... Samtidigt kan jag tycka att vissa killparfymer kan lukta nästan värre än dendär svettlukten...
    Någon som luktar helt sjukt gott är N17, vet tyvärr inte vad han använder för parfym/deodorant. Tror mest att det är kombinationen mellan dem och hans kroppslukt som gör att han luktar så gott... Skulle nästan kunna säga att "hans feromoner passar väldigt bra ihop med mina små luktreceptorceller".

    Själv försöker jag alltid använda samma shampoo, tvål, deodorant och parfym. Gillar att ha "min egna lukt". En av mina grannar har t.o.m. trott att jag gått förbi honom på hans jobb när en av sina jobbkompisar gick förbi och råkade använda exakt samma parfym och shampoo som jag (han var tvungen att fråga vad hon använde haha).
    Samtidigt vill man ju inte dölja sin egna lukt helt och hållet.. :) Och visst är det härligt när en kille ligger och luktar på ens hår eller hud och tycker att man luktar riktigt gott?=)


    Avtryck

    Man vet att man somnat och sovit för länge framför tv:n när man vaknar med ett stort och väldigt tydligt avtryck efter fjärrkontrollen på magen... Sexy!

    Mörka vs blonda män

    Pratade med en "äldre dam" idag om snygga killar...
    Hon sa något som jag bara kunde hålla med om. Det finns inte många blonda riktigt riktigt snygga killar. Och man ser nästan aldrig snygga 40åriga blonda män. Mörka män runt 40 kan se bra ut men har nästan aldrig sett en snygg blond sådan... (på tv jo men inte annars..)
    Hon berättade även att alla snygga blonda killar som hon kände när hon var ung såg helt förfärliga ut när de kom upp i 40-50årsåldern och alla halvsnygga mörka killar började se riktigt bra ut när de kom upp i 30års åldern.
    Jag har alltid tyckte bäst om mörkhåriga killar men det finns ju såklart undantag.
    Blir man verkligen visare med åldern? :)


    Kukperfektionist

    Jag har blivit en kukperfektionist.
    När jag dejtar en ny kille kan jag inte låta bli att hoppas på att han har snygg kuk. Och tanken att han kanske har en liten ful sned en med stort fluff skrämmer mig...
    Jag har insett att jag måste ha sex eller iaf få en liten "preview" på den för att kunna dejta en kille en längre tid... Vill ju inte riskera att börja gilla en kille som jag inte funkar med i sängen! Och om jag ska funka med någon i sängen så... ja.. måste han helt enkelt ha en någorlunda snygg kuk.
    Jag har inga särskilda kriterier för hur en kuk ska se ut däremot vet jag vad jag inte gillar...
    Väldigt böjda, ådriga, små eller extremt sotra kukar gillar jag inte särskilt mycket... Om killen dessutom inte trimmat eller rakat bort lite hår så blir det absolut inget oralsex.
    Sen kan ju pungen också se helt förjävlig ut. Där har jag iofs inga specifika kriterier men ja... den ska se fräsch ut helt enkelt =) inte för hängig eller för liten...

    -Jag har blivit kukfixerad, jag är kukperfektionist-

    Otrohet...

    En av mina närmaste kompisar dejtar just nu en tjej som är sambo med en annan kille. De har inte ens kysst varandra ännu men träffas väldigt ofta.
    Idag hade de till exempel picknick ute i solen hela dagen och ikväll ska de på teater. Detta har lett till många diskussioner i vårat kompisgäng. Var går gränsen till otrohet och vad är värst? Fysisk eller känslomässig otrohet?
    Personligen så skulle jag må sämre om min pojkvän hade picknick ute i solen en av dem första riktigt fina vårdagarna än om han hade fyllesex med någon. Fysisk otrohet kan jag nästan förlåta under vissa omständigheter men känslomässig otrohet.. då känns det som om det inte finns något kvar att rädda.
    Jag hoppas verkligen att denna tjej gör slut så snart som möjligt med sin sambo... Förstår att det inte är så lätt att göra slut när man bor ihop men om man dejtar så intensivt någon annan så är det faktiskt dags att ta tag i det!

    En annan av mina vänner har under det senaste året haft sex med 4 killar på sitt jobb... Alla dessa 4 killar är sambos och/eller förlovade och kostymnissar. De är ofta ute och reser inom jobbet och detta har tydligen lett till att alla på detta företag har sex med varandra... Verkar som om fler och fler i min omgivning är otrogna eller är med personer som är otrogna.. :/ Är det verkligen så hemskt därute? Är verkligen så många otrogna?
    Har själv bara varit otrogen 1 gång och det kommer jag aldrig någonsin göra igen. Om man kan tänka sig gå så långt med någon annan så är det ju ett klart tecken på att ens förhållande inte är som det ska? Då är det kanske lika bra att göra slut eller iaf ha en ordentligt diskussion med sin partner???

    Är det verkligen så vanligt med otrohet som det verkar?

    Mardrömmar

    Jag gjorde helt rätt igår när jag bestämde mig för att åka hem till N17. Det blev iofs inget sex, vi låg vakna halva natten och pratade och hade det riktigt mysigt men när vi väl somnade drömde jag en riktigt hemsk mardröm. Några i min familj hade begått självmord och det var delvis mitt fel..osv, riktigt läskig dröm. Vaknade och var riktigt skärrad. Precis då vaknade också N17 och när jag sa att jag hade drömt läskigt kramade han om mig och pillade i mitt hår tills jag somnade om... Vaknade imorse när han gick hemifrån men somnade snabbt om och när jag vaknade igen någon timme senare och gick in till köket hade han dukat fram allt och förberett kaffebryggaren så det var bara att ta fram det sista ur kylen, trycka på bryggarknappen och sätta sig i solen och njuta :)
    Det var verkligen värt halvtimmen i tunnelbanan igår kväll!
    Det känns skönt att vi bara träffas nån gång då och då och inte behöver ha sex varje gång. Känns som om vi blir mer och mer vänner istället för kk. :) Och vänner kan man aldrig få för många av...

    Yrke?

    Här kommer en ny lista från match.coms undersökning:

    Yrken som attraherar singelkillar:
    1. Sjuksköterska
    2. Läkare
    3. Flygvärdinna
    4. Yrken inom media/information/reklam
    5. Konstnär
    6. Ekonom
    7. Polis
    8. Skådespelare
    9. Personlig tränare
    10. Civilingenjör
    11. Hantverkare
    12. Pilot

    Dags att börja plugga till sjuksköterska??? 

    Tjejer däremot vill helst ha:
    1. Hantverkare
    2. Läkare
    3. Brandman
    4. Yrken inom media/information/reklam
    5. Civilingenjör
    6. Konstnär
    7. Arkitekt
    8. Polis
    9. Ekonom
    10. Pilot
    11. Militär
    12. Personlig tränare

    Detdär med hantverkare... Jag har aldrig riktigt tyckt att de varit attraktiva och eftersom jag tänder på intelligens så har jag alltid dragits till killar med yrken där det krävs lång utbildning. (Nej, jag säger inte att personer som inte pluggat vidare inte är intelligenta) . Nyligen träffade jag dock en hantverkare genom en kompis och han är nog den smartaste killen jag någonsin träffat. Och ja.. måste erkänna att de allt ser rätt så sexiga ut i sina arbetskläder...


    Nytt

    Jag vill träffa någon ny skön rolig kille. En sån som får mig att skratta tills tårarna rinner :)
    Har kommit fram till att om jag inte vill fästa mig för mycket vid en kille måste jag träffa flera samtidigt, "späda ut" mina känslor. Har så mycket lättare att hantera mina känslor när jag inte kan/får koncentrera mig på en enda kille. Om den ena inte kan träffas så kan jag alltid träffa den andra...
    Just nu vill jag mest av allt ha en monogam relation med någon men kan jag inte få det vill jag helst ha flera kk samtidigt. =) Mycket bekvämare så eftersom jag vill ha sex ofta... Att bara ha 1 kk räcker inte när man är en liten kåt sak! *suck*

    N17 vill träffas ikväll och eftersom han jobbar imorgon och jag är ledig så är det min tur att åka hem till honom... Vet bara inte om jag orkar. Vi har inte setts på ganska länge så iofs skulle det vara mysigt att få sova och vakna brevid någon.


    Intelligens

    Intelligens, ännu en gång hamnar det högst upp på en lista. Denna gång är det en lista från en undersökning gjord av match.com om vad singlar gillar.

    Singelkillar gillar:
    1. Intelligens
    2. Underhållande/rolig
    3. Kreativ
    4. Omhändertagande
    5. Huslig
    6. Ordningsam
    7. Händig
    8. Modig
    9. Serviceinriktad
    10. Etisk/moralisk

    Tyvärr verkar det ju vara så att killar gillar intelligenta kvinnor men inte kan tänka sig ha ett förhållande med sånna. En av mina killkompisar dejtar just nu 2 tjejer samtidigt... Och han erkände igår att om han måste välja skulle han välja den minst smarta. Han får nämligen prestationsångest varje gång han är med den smarta tjejen... Han är riktigt smart själv men är så rädd för att göra bort sig att han inte kan slappna av riktigt. Med den andra tjejen känner han sig manlig, omhändertagande och intelligent. Då kom frågan upp: Kan det vara så att man i första hand älskar sig själv genom andra? Skulle inte vilja tro det... men det finns nog en poäng i det.

    Ingen pojkvän

    Detta är varför jag inte borde skaffa pojkvän:
    1. Min "Lista" skulle ta slut.
    2. Jag skulle jobba mindre och därmed tjäna mindre pengar
    3. Jag skulle göra slut på mer pengar, jag älskar att köpa dumma presenter
    4. Jag skulle bli lite nervös eftersom jag kommer vara utomlands 10 veckor i sommar
    5. Jag skulle ha mindre tid för mina vänner
    6. Jag skulle bli tvungen att sluta träffa kk
    7. Nu när alla mina vänner äntligen är singlar så vill man också vara det
    8. Jag skulle inte kunna koncentrera mig lika bra på jobb och skola
    9. Det skulle bli dyrt med kondomer i början
    10. Vem tusan skulle jag kunna bli tillsammans med? =(



    Jag är kär

    Jag är kär. Jag blir helt varm och ler hela tiden. Jag blir så lätt kär.
    Jag har så starka känslor till så många och det enda som riktigt kan definiera det är "jag är kär".
    Jag är kär i min familj och i många vänner, även i vissa på jobbet. Igår när jag låg i sängen och försökte sova kom jag på att jag faktiskt inte bara "tycker om dem" eller "trivs i deras sällskap", det är starkare känslor än så.
    Det är inte många som ingår i den gruppen men dem som gör det är helt otroliga människor. Men var går då min gräns mellan kärlek till dem och kärlek till en pojkvän? Det har jag funderat på hela morgonen och det enda jag kommit fram till är: pirret. Skillnaden är detdär lilla pirret och knäsvagheten...
    Nu ska jag fixa kaffetermosen och köpa bullar och ta med det till några vänner som jobbar idag. :) Vad gör man inte när man är kär? =)

    -På med solbrillorna-


    Slut på kondomer...

    Här har man lyckats fixa så att man får sex ikväll och så kommer jag på att jag inte har några kondomer kvar...
    Måste springa iväg till macken... :/ Inte roligt eftersom jag känner dem flesta som jobbar där... Men vad gör man inte för sex?!
    Åh kommer bli lika röd som en tomat... Satan också!

    -Men sex får jag iaf :) -

    Pojkvän?

    Hade en diskussion om varför jag borde skaffa pojkvän:
    Jag skulle:
    1. slippa somna med nallen flera gånger i veckan
    2. ha någon att gå ut i vårsolen med
    3. ha mycket mer att skriva om i bloggen
    4. ha någon att leka med när Rabbitens batterier tar slut
    5.  ha någon som kan knuffa mig ut ur sängen på morgonen när jag måste jobba
    6. ha någon som får mig att jobba mindre
    7. efter ett tag slippa kondom
    8. ha någon som kan trösta när allt går åt helvete
    9. städa och diska oftare
    10. ha någon att överösa med kärlek

    Varför har jag ingen pojkvän?
    För att jag hittar ingen vettig kille!

    -Nästa avsnitt: Varför jag inte borde skaffa pojkvän-

    Sexbrist...

    Jag vill ha bra sex med någon annan än min rabbit just nu... Men det blir tyvärr inget ikväll.
    Myskväll med polarna och ingen utgång. Väldigt mysigt men ja... Ännu en natt i sällskap av Rabbit.

    Lovar att skriva mer snart... =)

    Nummer 16

    Nummer 16 träffade jag på en efterfest till en teaterpjäs. Jag hade träffat hans kompis som var med i pjäsen i garderobskön på ett uteställe några veckor tidigare... Jag var först mest intresserad av hans kompis. Han ser ut som en ängel, helt perfekt utseende. Men han var för medveten om att han såg bra ut...så han blev bara dryg att prata med. Istället började jag snacka med N16.
    Han såg också riktigt riktigt bra ut men i skuggan av hans polare så syntes han inte först.. :/
    Efter många öl och många roliga diskussioner bestämde vi oss för att dra vidare ut på stan... Det slutade med att vi gick en långpromenad istället. Till slut hamnade vi hemma hos mig... Vi fortsatte att diskutera och lyssna på musik fram till morgonen... Det var bara då, runt 9, som vi hamnade i säng.
    Trots att vi båda två var väldigt trötta blev det helt underbart bra sex. Allt är ganska suddigt men det blev iaf ett väldigt långt förspel med mycket oralsex. :) Vi somnade vid 11... När vi vaknade några timmar senare så var jag tvungen att åka in till stan och fixa några grejer och han skulle hem till sina föräldrar och äta middag. Vi bytte nummer men visste att vi inte skulle hinna träffas igen innan han skulle iväg till Schweiz.... Råkade iofs springa på varandra en kväll på söder men då var jag ute efter nytt kött..hehe
    Tror nästan att han kommer höra av sig när han kommer hem... Fått ett par mail : Meeen han är inget jag vill ha just nu...

    -Snart kommer listan ta slut ju-

    Att inte onanera innan man somnar...

    Att inte onanera innan man somnar är en jävla dum idé om man är kåt.
    Jag somnade kåt, vaknade kåtare och jobbade hela dagen som Fröken Kåtast.
    Har tänkt på sex hela dagen och ...
    Tack och hej nu ska jag leka av mig!

    -Tack Rabbit-

    Internationella Kvinnodagen

    Idag var det alltså Internationella Kvinnodagen. =) Tog lång sovmorgon och åt god frukost innan jag hoppade in i duschen. Sen bar det av till stan där jag fikade med en kompis och gick runt och tittade lite i affärer...
    Precis innan jag åkte hemifrån kollade jag hur mycket pengar jag hade kvar på kontot... Sa till mig själv:"Idag ska jag inte köpa något alls. Jag ska vara duktig så att jag kan shoppa i slutet av månaden istället"
    Kom precis hem med ett par nya skor, ett par jeans och en tröja... Inte sådär jättemycket men en del ändå... Men så kom jag på att det faktiskt är internationella kvinnodagen och därmed en perfekt dag för att shoppa. Jag ska ändå jobba så mycket som möjligt månaden ut nu... hinner inte göra slut på pengar då :) (ursäkter, ursäkter..)
    Ska även försöka planera in 2 week-ends någonstans innan juni... En ska iaf bli till Skottland.. den andra har jag inte riktigt bestämt :) Får hoppas att jag hinner med det bara...
    Nu ska jag fixa lite god middag :)

    Utmanad...

    Jag är inte så jätte för bloggutmaningar men hade ändå tänkt ta upp sånthär så det är lite roligt =)

    Mottagit en utmaning av
    Afrodite och av Tastefull:

    REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

    Jag vet inte om jag ska utmana någon annan... de flesta har faktiskt blivit utmanade nu =) Men om du inte blivit utmanad..Känn dig utmanad :P

    Mina svar:

    1. Jag är väldigt väldigt mörkrädd... Älskar natten men blir ofta rädd när jag är ensam hemma och ska sova eller vaknar mitt i natten. Jag har även en nalle som jag tar fram när jag verkligen inte kan somna...

    2. Jag har en skum fetisch: killar med snygga kindben.

    3. Jag älskar att doppa kakor/mackor/allt möjligt i te/kaffe/varm choklad. Är en riktigt doppfia.

    4. Jag älskar kokböcker men följer aldrig recept. Jag är känd som "kokboksnarkoman". Jag fastnar även lätt framför matlagningsprogram när jag är trött.

    5. Trots att jag är väldigt blyg så är jag känd för att gå fram till folk jag inte känner och börja prata... Började med att jag tvingade mig själv för att bli av med blygheten men nu har jag fastnat. :)

    6. Jag har ett sjukt minne.. Kommer lätt ihåg små onödiga detaljer och siffror men inte stora händelser...


    Det blev sex...

    Ja, jag och N8 kunde inte låta bli att ha sex. Först åt vi glass och sen hoppade vi in i duschen men gjorde inget där...  Sen bar det av till min säng där jag fick superhärlig massage.... Jag älskar massage!
    Sen fick jag testa mina nya handjob tekniker... Vilket resulterade i en 1min lång orgasm. =)
    Jag fick även en liten handjob... vilket räckte gott och väl. Var inte supersugen på mer än så. Så vi hade inget sexsex.. Han var nämligen inte lika bra som han var förr... :/
    Känns helt oki faktiskt =)  Får se om vi fortsätter träffas men jag är faktiskt rätt nöjd med det livet jag har idag... Känns inte som om jag behöver honom. :)  Finns mycket bättre har jag märkt... ;)

    Sex med N8?!

    Jag sitter här i chock... Fick nyss ett samtal från N8, han har blivit dumpad och är på väg hit?!
    Han verkar inte minsta ledsen iaf och har saknat sexet med mig..? Han är väl här om drygt 30min...
    Frågan är vad jag ska göra?! Har bara tänkt på honom då och då när jag lekt ensam... Sexet med honom var faktiskt...helt sjukt otroligt bra.
    Men han försvann ut ur mitt liv för ca 9 månader sen och har verkligen inte varit någon jag tänkt träffa igen...
    Han var ju på väg att bli sambo..och helt otroligt kär i sin tjej? Och jag har ju bra sex utan honom.
    Han vill bli kk igen och mmh.. nää.. vet verkligen inte... Han tillhör ju min top3 för killar som är grymma i sängen...
    Vi ska chilla lite och äta glass och se vad som händer.
    För ett par timmar sen skrev jag en kommentar i en av mina kompisars bloggar: "Kan det inte hända något roligt nu??? Är så otroligt uttråkad..." Snacka om att något hände iaf!!!
    Ska försöka samla tankarna nu...

    -??????!-




    Update: Slampa ja, billig nej.
    Gör bara det som känns rätt för mig själv och inget sympatiknull här inte. Är jag sugen och har någon som är grym till hands varför borde jag tacka nej?



    Feber

    Jag blir alltid sjuk under tentaperioder... Trodde jag hade kommit undan denna gång men nej.
    Vaknade efter kl 3 med feber efter 2 timmars sömn och kunde verkligen inte somna om... Så det var bara att ringa jobbet och sjukanmäla sig.. :( Är iofs ledig nu 3 dagar i rad vilket är väääldigt skönt, absolut eftersom jag redan mår bättre :)
    Jag förstår inte mitt immunförsvar, jätteofta, istället för att bli sjuk på riktigt får jag bara hög feber... Menmen, ska ta några alvedon och bara slappa idag :)

    -Fröken Feber-

    Att stå på huvudet

    Har haft en riktig trevlig kväll men just nu känns det som om hela jag är uppochnedvänd. Vad det beror på vet jag inte.
    Hoppas bara att jag är trött och att det inte är annat som spökar...
    Ska kanske ställa mig på huvudet ett tag i sängen och vänta på att allt faller på plats?


    Sensuell stund

    Eftersom jag hade pluggat hela helgen och var väldigt stressad igår kväll bestämde jag mig för att ha en liten mysstund med mig själv. Blev lite inspererad av Erotisk Massage boken också.

    Stängde av tv, dator och mobil, gjorde mig heeelt klar för natten, ställde väckarklockan, borstade tänderna...osv Allt som man måste göra på kvällen helt enkelt.
    Tände ett stort blockljus i badrummet och klädde av mig. Masserade och smörjde in hela min kropp med massageolja framför spegeln. Ljuset från blockljuset är så mjukt och härligt och man lär sig verkligen tycka om och känna sin egen kropp på det sättet :) (och ja.. lite praktiska saker: som tjej passar man ju även där på att kolla efter hemska knölar i brösten)
    Det var så otroligt mysigt och avslapnande :) Sen duschade jag och fortsatte massera med tvål istället...
    Och slutade det hela med att gå till sängen, tända ljus där och leka med rabbiten... Sen var det bara att släcka ljusen och somna :)
    Aldrig varit så lugn inför en tenta.
    Använde lavendelolja eftersom man blir väldigt avslapnad av det och sen hade blockljusets doft tagit över badrummet under duschen lagomt för att få mig på lite mer sexuella tankar... Använde sandelträ doftljus, det kan lukta lite starkt så det är inget man kan ha tänt ofta men det är en väldigt sexuell lukt...

    -fortfarande avslapnad-

    Och tentan gick bra!


    Sensuell Stund...

    Jag hade en riktig mysig sensuell stund igår kväll...Känner mig fortfarande helt lugn.
    Skriver mer om den ikväll ;)

    Erotisk massage del 2...

    Jag kan inte sluta skratta. Boken är helt sjuk! Har läst lite i den och ja, det finns en del bra tips men när jag börjar läsa om "självmassage" och kommer till könsorgansdelen så blir allt väldigt fel.

    " Försök att betrakta könsorganen i en spegel. Kan du föreställa dig dem som en blomma? Kan du arrangera dina blygdläppar så att de ser ut som en blomma?"

    Jag hade inte tänkt sitta och arrangera blommor här nej..?! Varför ska man göra det för??? Vem kom på denna sjuka idé???
    Ja, vissa män håller på med
    penis origami men vad har en blygdläppsblomma att göra med massage?

    -En blygdläppsbukett tack!-

    Dålig självdisciplin

    Igår skulle jag bara till en förfest och sen åka hem när alla andra skulle ut... Vilket skämt. Hur kunde jag tro att jag skulle klara av det?
    Hade otroligt trevligt på förfesten så när folk började tjata om att jag skulle med ut var det inte lätt att säga nej... Hamnade på söder (som vanligt skulle man kunna säga).
    Vi hade iaf helt sjukt roligt och jag blev bjuden på allt..hehe
    Fick även ett telefonnummer... men vet inte om det är ngn jag kommer ringa... 

    Tenta imorgon så jag är tråkig och pluggar... Men varvar det med att läsa erotikmassageboken :)

    -Kaffe och plugg-


    P.s. Dålig självdisciplin ja men vem gick upp kl halv 8 imorse och pluggade efter bara 4,5 timma sömn..? ;) D.s.


    Erotisk massage...

    Ibland är livet lite skumt. Fick tips av en bloggläsare igår (eller i förrgår?) om en bok om erotisk massage. Gissa om jag blev förvånad när en kompis gav mig den idag?! Vi brukar ge varandra presenter ganska ofta :)
    Har börjat blädra lite i den och den verkar ganska rolig. Amerikaner har ibland väldigt skumma idéer men vissa delar av boken är riktigt intressanta :)
    Undrar vem ska få äran att bli min lilla försökskanin? =)

    Har verkligen haft en bra dag, pluggat mycket men det har varit så intressant att det bara tog emot dem sista 5minuterna innan jag skulle iväg och käka :)
    Blev bjuden på härlig middag... Massa god thai-mat, singha öl och sorbet med frukt.. Mycket skratt och trevliga diskussioner blev det. Har precis kommit hem och trots att jag ska upp och plugga imorgon igen ska jag till en förfest med några vänner :) Fick sms på vägen hem och kan inte tacka nej... Ska iaf vara duktig och inte hänga med ut sen!
    Träffade även en bekant/killkompis/granne på vägen från t-banan. Vi har inte snackat så jättemycket men för ett par veckor sen bestämde vi att vi skulle hitta en dejt åt varandra och ikväll bestämde vi att det skulle bli av nästa helg. Inget seriöst men lite roligt att träffa nya människor. =)

    Dags att borsta ur håret och föröska se pigg ut!



    Kramar och frukost på sängen

    Jag har precis spenderat den senaste timmen med att försöka sova... Det gick inte särskilt bra men ska nog försöka krypa ner i sängen snart igen...
    Fick ett sms från
    N19 tidigare ikväll. Han undrade om jag skulle ut men eftersom jag har mycket att plugga så bestämde jag mig för att stanna hemma.
    Så jag låg i sängen och började tänka på vad trevligt det skulle vara med ett par kramar och frukost på sängen imorgon bitti (vilket jag fick när han sov över här..). Så jag skickade iväg ett litet sms och undrade om vi skulle kunna träffas någon kväll nästa vecka efter jobbet eftersom han bor så nära mitt jobb...
    Är inte alls intresserad av att ha sex med honom igen men det skulle vara trevligt att krypa upp i hans soffa och äta massa gott. Precis som vi brukade göra "förr i tiden". =) Saknar tiden då han och en annan killkompis "P" bodde grannar med mig. Vi hade alltid väldigt mysigt och roligt tillsammans.
    N19 ringde direkt tillbaka istället för att skicka ett sms... Klart han ville träffas =) Han berättade även att andra killen, "P" som jag berättade om i detta inlägg, hade blivit lite sur efter natten då jag och N19 hade sex... :( Får nog ringa honom imorgon och fråga om han vill ta en fika eller käka middag någon dag.
    Ska iaf bli roligt att träffa N19 igen, käka gott och prata en massa. Han är så härlig att diskutera med :)
    Vi har inte träffats sen den natten vi hade sex och tror verkligen inte vi kommer ha det igen.

    -Godnatt-

    Hjärtat stannade...

    Jag har suttit och pluggat hela dagen och kände mig riktigt seg när min mamma ringde.
    Hon ville komma förbi och plocka upp några saker hon glömt här. Passade på att fråga om jag kunde få skjuts till affären. Eftersom jag har världens snällaste mamma så fick jag inte bara skjuts dit, hon bara tog en korg och började fulla på som en galning. Så nu är kylskåpet fullt med god mat :)
    Men på vägen tillbaka hem till mig stannade mitt hjärta när hon plötsligt sa: "Åh, jag har läst din blogg" Redan då kände jag hur jag bleknade men när hon även sa "Vad är det för kille du pratar om där??" trodde jag att jag skulle få en hjärtinfarkt!
    Men som tur var pratade hon inte om denna blogg men om en annan jag har! Hade helt glömt bort den för tillfället! Trötta jag mumlade något om "kille...mmh.. äh" och hon förstod att det inte var ngt jag ville prata om så hon lät mig vara i fred. =)

    Jag har en underbar mamma men jag hoppas verkligen att hon kommer få slippa läsa min blogg.

    Sex, msn, vett och etikett

    Sen jag lämnade ut min msn så har en hel drös med människor addat mig. Vissa har varit väldigt trevliga och roliga att prata med. Andra har varit riktigt hemska.
    En del har inte ens läst bloggen och fått msn-adressen av någon polare. Igår var det t.o.m. någon som började konversationen med att fråga hur mycket en avsugning kostade??? Han trodde nämligen att jag var eskort. Och han verkar inte vara den enda som tror det.

    Det finns vissa "msn-regler" som gäller när man addat mig och om man vill få något svar från mig: 
    1. Bort med caps! Det känns helt enkelt inte trevligt med stora bokstäver...
    2. Ett "hej" är väl inte för mycket begärt innan du börjar fråga mig om "jag fått kuk senaste veckan"?
    3. Har du inte läst ett enda inlägg ur min blogg så är det ingen idé att adda mig. Att vara tvungen att fråga om jag är man eller kvinna känns riktigt dumt...
    4. Att försöka ha msn-sex är en dålig idé. Varför skulle jag vilja ha det med någon snubbe som jag inte är det minsta attraherad av? Jag kan få sex irl och skulle jag vilja ha msn-sex så gör jag det hellre med någon som jag kan ha sex irl med också.
    5. Försök att undvika hemska stavfel som :"jag hadde"...
    6. Använd hjärnan, skulle du verkligen prata med någon på det sättet om du träffade någon irl?

    Här kommer en diskussion som nämligen innehåller dem flesta felen man kan göra:


    Playboy: HEJ!
    Pb: AJA DU JAG MÅSTE DRA HÅLLER PÅ FÅ PARKERINGS BÖTER (lägg märke till särskrivningar..)
    Just Like You: oki?
    Pb: DU EN FRÅGA BARA
    Pb: VART BOR DU? (lägg märke till fel ordval)
    Jly: i sthlm (jag försöker vara trevlig)
    Pb: OK ÅLDER?
    Jly: mellan 20 och 25 (fortfarande lite trevlig men börjar bli sur)
    Pb: sorry jag hadde caps på
    Pb: kille tjej
    Jly: Om du addat mig på msn betyder det antagligen att du läst min blogg, om inte kan du ta och göra det nu.
    Pb: en fråga bara e du kille eller tjej annars e du transa?
    Pb: hinner inte läsa nu sorry
    Jly: Jag är tjej och du får faktiskt vara lite trevligare.
    Pb: sorry jag har brotom böter (så varför fortsätter människan att prata?)
    Pb: men varför seger du mellan 20 och 25? (segeeer!)
    Jly: Du kanske borde skynda dig om du håller på att få böter? (varför var jag så trevlig för?)
    Pb: det är bara 500, lol. jag ser från fönstret
    Jly: Då hinner du läsa min blogg istället för att ställa dumma frågor som jag dessutom inte har tid att svara på. Ha det bra! Jag har annat att göra.
    Pb: hallå. vad står det i din blogg? (varför inte bara kolla det själv?)
    Jly: Läs istället och nästa gång du vill prata får du vara trevligare, hejdå.
    Pb: skicka
    Jly:
    http://justlikeyou.blogg.se (var får jag mitt tålamod ifrån?)
    Pb: sex?
    Pb: jaha. du e escort? det står bara om dina sex grejer. varför ska jag läsa din dagbok? vi kan ju prata.
    Jly: Jag har annat att göra, ska gå ifrån datorn nu. Trevlig läsning.
    Pb: förlåt jag bor i jakobsberg 26 år nu vet du om mig
    Pb: tyvär vet jag inget om blogg
    Pb: får jag bjuda ut dig
    Pb: hejdå

    -det finns galningar därute-

    hits