Panik!

Jag har äntligen tagit mig i kragen och verkligen berättat för N26 att jag är livrädd och även lyckats förklara varför. Det känns bra och jag hoppas han kommer att vara lite försiktigare nu med vad han säger högt... Det är nämligen så att vi redan hunnit med en hel del "framtidskonversationer" även om det inte varit på ett planerande sätt så har vi diskuterat vad vi tycker och tänker om hur ens framtida liv borde se ut... Detta skrämmer mig så otroligt mycket men samtidigt är jag så nyfiken att jag ibland är bara tvungen att fråga!
Men igår blev det för mycket... Det är nämligen så att jag kanske ska flytta... Vet inte riktigt om jag vill det eller inte men han bad mig iaf göra det jag vill så att jag inte ångrar saker jag inte gjort "när vi kanske en dag, om det fortsätter såhär, flyttar ihop".
Jaha så här har människan gått och tänkt på det.. det kändes verkligen läskigt. Att prata om saker som ligger lååångt fram i framtiden såsom:"jag vill bo i villa eller stor lägenhet där eller där" känns ju inte lika läskigt då det verkligen ligger långt borta.. men så tar han upp dethär med att bli sambos och jag flippade ur.
Han tycker nämlingen att det är "normalt att flytta ihop efter ca 1,5år".
Vilket jag inte riktigt tycker.. det tar en sån tid för mig att bara vänja mig vid ordet "pojkvän" så att flytta ihop efter så kort tid är helt enkelt otänkbart.
Nu vet han det iaf... Och som tur är har jag underbara vänner som lugnade ner mig lite idag. Det är oktober 2007, mycket hinner hända innan jul 2008 så det är bara att ta allt som det kommer och njuta av det.
Men ja... panikkänslan ligger fortfarande kvar och lurar och jag hoppas att jag lyckas lägga band på mig själv så att jag inte bara flyr iväg i högsta fart nu.
Varför ska förhållanden vara så otroligt skrämmande?!
Varför kan jag inte vara så som alla andra tjejer som efter bara några timmar går runt och drömmer om bebisar och längtar efter att få flytta ihop med sin kärlek?


Underbart....

Vi har verkligen helt underbart sex.
Igår kväll var verkligen helt fantastisk. Jag hade saknat honom sen i fredags... Hade precis kommit ut ur duschen så hade inte hunnit klä på mig :) Ja.. eftersom vi faktiskt träffats ett tag fick han faktiskt tid för att borsta tänderna och sånt innan han fick dra av mig handduken... tyvärr så blir det ju så efter ett tag... men inte mig emot =) det har bara blivit mysigare och mer och mer avslappnat =)
Så först fick jag massage :) Har verkligen träffat någon som passar mig... Han älskar att ge massage och jag älskar att få massage :D Sen behåller jag resten för mig själv, sorry ;) Det har blivit så mycket privatare men kan avslöja att jag testade lite knep och knåp på honom från "erotik massage" boken under ett knullbrake och det var mer än uppskattat... Kanske orkar beskriva runktekniken som finns med däri någon gång men det är faktiskt inte så svårt, man får bara ha lite mer fantasi än att bara köra "upp,ner,upp,ner". Då brukar det alltid fungera finfint!
Sen var det dags för första analsexet mellan oss.. det blev ett halvt försök eftersom vi redan hållt på så jäkla länge.. kände oss båda 2 för trötta för att hålla på med ngt nytt och vi vill inte förstöra "ngt nytt" mellan oss så vi ska göra om det då vi båda känner oss helt fit for fight =)
Jag mår så otroligt bra med honom... Det känns bara så ovant att ha sex med samma person hela tiden men ändå inte känna av någon tråkig rutin! Det är så ovant att ha någon som verkligen bryr sig och älskar en... Det gör mig fortfarande rädd...


Bevara äktenskapet?!

Det här är saker som gör mig riktigt förbannad: "Mamma Pappa Barn" reklamen från http://www.bevaraaktenskapet.se/ !
Hinner tyvärr inte skriva mer om det just nu men hoppas att jag hinner göra det senare i veckan!


Miss Rabbit

Det är 1 timme kvar tills N26 kommer förbi... har tänkt på det hela dagen och kunde helt enkelt inte hålla mig. :/
Blev helt enkelt alltför sugen, började ju tillochmed räkna minuterna. Så fram kom Miss Rabbit...
Japp så där fick jag en liten orgasm framför Cops på tv6.


Hur lyckas ni???

Jag borde ha lagt mig för längesen. Jag har alltför mycket som måste göras veckorna framöver för att kunna dra ner på sömntimmarna.
Jag tror jag måste döpa om N26 till något annat än en siffra då han faktiskt skiljer sig totalt från alla andra Nummer. Måste bara komma på något passande!

Jag är annars lite förbryllad över vad spännande sexliv många därute i sexbloggsvärlden verkar ha.
Alltid händer det något nytt, alltid har de extremt sex. Är sexet inte toppen så är det helt katastrofalt roligt.
Undrar om det verkligen är så? Antar att de inte skriver om varje gång de har sex men många lyckas de ändå få mig att lyfta på ögonbrynen och lägga huvudet på sned.

Själv har jag ofta grymt bra sex men andra gånger kommer jag på mig själv med att tänka:

"Faaan också, jag skulle ju skicka mail till X!" eller "Hum...borde boka tvättstuga nu, lakanen lär ju behöva tvättas efter denna omgång".
Jag orkar inte ha marathonsex varenda jävla kväll/dag/morgon! Jag ligger ibland där som en väldigt trött plattfisk med benen brett isär och undrar om jag kommer få tillräckligt mycket sömn.
Frågar lite trött: "ska vi byta ställning?" eftersom jag vet att han inte kommer lika lätt och snabbt i den ställningen vi ligger i.
Ja, jag har tyvärr ett liv utanför sängen/soffan/golvet/köksbordet/kafétoaletten som påverkar sexlivet.

Som tur är är det ju inte alltid sådär tråkigt. För det mesta har jag faktiskt ritkigt roligt sex.
N26 (han får väl heta så tills vidare) och jag är ju trots allt enligt många "nykära". (Det ordet är fortfarande skrämmande.)
Vi försökte igår kväll att sova utan att ha sex... Mycket stress och lite sömn leder till minskad sexlust, det stämmer!
Meeeen... det räckte med att vi sa: "Äh, vi skippar sexet ikväll"  för att få igång oss båda.

Sex med N26

Det blev väldigt bråttom igår kväll... Fick 25min på mig att göra allt jag ville göra. Drog fram den magiska lådan och tog med mig Miss Rabbit till badrummet. Slog på duschen samtidigt som jag satte mig på toan och började leka. Blev lite stressigt men oj oj oj vad bra det gick :) Sen hoppade jag snabbt som fan in i duschen, hann tillochmed raka allt som skulle rakas, untan att skära mig såklart =) (det har förresten blivit mycket bättre med rakningen nu, lite problem fortfarande men det verkar minska för varje gång).
Och plötsligt ringer syrran som vill komma över och träna inför ett praktikprov i någon typ av "massageterapi" blabla som hon har på tisdag. Så då fick hon komma över och klämma lite på mig och då kom N26 förbi...
Han var nog glad över att jag öppnade i underkläder... tills han fick syn på syrran. Efter lite kläm hit och dit fick jag äntligen laga middag, var då hungrig som en varg. Var ju ingen idé att jag klädde på mig så N26 var riktigt nöjd.. Matlagning i underkläder verkade uppskattas hårt iaf.. med betoning på hårt... Vet inte hur många gånger han kom upp bakom mig och tryckte sig mot min bak. Efter snabb middag blev det tidig läggdags...
Han har förbättras något otroligt sen vi hade sex första gångerna. Han har blivit lite bättre på att våga ta för sig och ta lite hårdare tag... Blir iaf bättre och bättre sex för var gång.
Tack vare
Gaia blev jag påmind om ställning "att rida en man som sitter upp" och det var riktigt underbart. Tack tack! Tror den uppskattades av N26 också. hehe

Nej nu ska jag vara så tråkig att jag går och äter macka och glor på tv. Kåt ja men inte missbrukare än iaf.

Inspiration

Jag har varit hemsk på att uppdatera bloggen och detta har berott på att jag känner mig fortfarande förvirrad i mitt förhållande med N26... Jag vet inte riktigt vad jag känner, jag är både lycklig och livrädd. Att han dessutom är en typiskt förhållandemänniska och gillar att prata om känslor och drömma lite om framtiden gör inte saken bättre!
Vi har efter bara ett par månader redan hunnit vara utomlands tillsammans och jag lyckades hålla mig lugn hela resan. Nu däremot känner jag bara ren panik. Så seriöst! Så fort! Hjälp! Vissa stunder vill jag bara sätta på mig mina höga klackar och dra ut och hitta nytt kött. Men nej... Jag är kvar och trogen... Han är underbar och jag vill inte förstöra allt. Jag tror inte han vet hur mycket jag kämpar men det är absolut värt det.
Jag trivs helt otroligt bra och han är underbar i sängen. Att han dessutom kan tänka sig experimentera lite med det mesta känns skönt, slipper jag bli uttråkad!
Ja... så det var det.
Annars så är jag kåt nästan 24/7 och när jag väl har sex får jag aldrig nog, vill bara ha mer mer och mer. Så det är iofs tur att jag skaffat pojkvän. Hur hade jag annars gjort? Miss Rabbit (ja, jag har bestämt mig för att hon är en skön vacker rosa dam) funkar bra men batterierna skulle nog inte räcka länge i detta fall.
Nu är frågan: Ska jag duscha nu och göra mig redo tills han kommer? Eller ska jag faktiskt krypa under sängen och dra fram sexlådan och leka lite själv?
Tror inte jag kommer orka äta middag i lugn och ro med honom om jag inte har lite roligt på egen hand först.

jag har blivit sexfixerad igen, förhoppningsvis håller det i sig och jag blir mer sugen på att uppdatera :D

hits