Emotionell röra

Det är lite kaotiskt i mitt liv just nu. Jag har inte riktigt hittat tillbaka till mitt gamla jag. Mitt gamla jag som älskade att vara själv, älskade kaos och ville att allt skulle gå fort fort fort.
Jag är inte ledsen över att mitt förhållande med STM är slut men jag känner mig lite ensam, absolut på kvällarna.
Att det dessutom händer mycket annat just nu känns vääääldigt rörigt! Jag är inte superstressad över något speciellt men småstressad över flera småsaker. Och allt detta har lett till att jag känner mig väldigt förvirrad! Försöker ta en sak i taget och fokusera på enbart det jag gör men problemet är lite att saker och ting är lite ihoptrasslade med varandra. Känslor inblandade i saker där endast hjärnan ska vara med t.ex.

Nog om det! Jag vet ju varför ni läser min blogg =P
Sex sex sex och återigen sex!
And I am getting some! Jag välkomnar N27 i mitt liv och han är u n d e r b a r  i sängen! Det är personen jag varit på date med men trots att vi inte riktigt pratat om det, tror jag att vi båda är överrens om att vi ska hålla oss till att vara kk.
Oralsexet får mig att se stjärnor flera gånger om i flera minuter. Vet fan inte vad han gör men rätt är det iaf!
Att han dessutom älskar det gör det hela ännu bättre... Enda problemet: vi hinner inte träffas varje dag. För det är nog exakt det jag skulle behöva just nu: grymt sex flera gånger per dag. 

Tror jag ska krypa ner i sängen och ta hand om mig själv istället nu.
Ha en trevlig vecka!
JLY

Kaos

Det finns bara ett ord som kan beskriva vad jag känner just nu: Kaos.
Mitt liv, eller rättare sagt mitt privatliv, har totalt vänts upp och ner! För en månad sen var jag i ett fast förhållande med en typiskt "svensson svensson" kille. Omtyckt av alla, duktig, ambitiös, snygg, smart...osv. ja, den typiska "drömprinsen". Eller inte för mig.
Nu är allt en enda stor röra och det hela skulle kunna vara taget ur en dålig amerikansk "teenage movie". 
En person, som egentligen verkligen inte har rätt att stöta på mig gör just det....stöter på mig! 
Eller det är vad jag tror, och vad alla som vet om det tror... men sen kan jag ha blivit väldigt dålig på att tyda signaler efter att ha varit i ett förhållande "så länge". 
Spännande men förvirrande är det! Tyvärr kan jag verkligen inte skriva mer om det än så! Kanske i framtiden eftersom "situationen" kan komma att lösas någon dag.
Annars så har jag träffat personen från "Date 2" en 3:e gång, på 3 dagar ja! 
Det är också spännande ;)
I'm back in the game :D
/JLY

Date 2

Yes here I am again!
Sitter precis på samma sätt som igår och ska göra exakt samma sak som igår. Ja, jag ska på date, igen! Med samma kille. oj oj oj!
Det hände absolut ingenting igår och vet inte riktigt om jag vill att det ska hända något idag heller! 
Tycker bara att han är hemskt rolig att diskutera med och har faktiskt inte ens tänkt på om jag är sugen på honom eller inte....
Men nu har jag bara en liten stund på mig för att hitta kläder och sminka mig.
och som vanligt så vägrar deon att torka!

Trevlig kväll!
/JLY

Dejtingtips

Hejhej!
Så var det dags för en date igen! Jag ser det mest som en kul grej och tar det inte på för stort allvar. Jag gillar trots allt att vara singel och tänker inte kasta mig in i ett nytt förhållande redan nu!!
Innan jag brukar gå på en date, om jag har tid, brukar jag ta en riktig lång dusch... Och de flesta vet vad det innebär när en tjej vägrar gå ut ur duschen efter mer än 30min? Nej, jag står inte och rakar bort vartenda lilla hårstrå på min kropp... Eller jo, först gör jag ju nästan det men sen så kommer den härliga biten! Att onanera innan en dejt får mig att känna mig mer självsäker än vad allt smink i världen skulle kunna göra!
Jag blir rosig om kinderna och går runt och ler ett bra tag efter det :) 
Och att jag dessutom känner mig extrasexig efteråt är bara ett plus, ett stort plus!
Så nu sitter jag här i handduk och väntar på att jäkla deon ska torka! 

Ha en trevlig kväll!

/JLY


Hej!

Hej!
Jag är JLY och jag är singel.
N26 eller STM eller vad vi nu väljer att kalla honom för och jag har gjort slut.
Detta var ett gemensamt beslut.
Det känns overkligt.
Jag tror jag mår bra. Det känns lite som om jag är fast i min lilla bubbla och jag inte riktigt är delaktig i allt som sker runt mig.
Men jag är inte ledsen. Jag vet som tur är att det finns väldigt bra killar därute. Jag har aldrig trott på "evig kärlek" och "ens andra halva". 
Det händer mycket just nu, även när det gäller dejting. 
Jag har redan lyckats ta mig till en date. En väldigt misslyckad sådan men detta berodde inte på mig. 
Nej, jag gick inte på den dejten för att må bättre/glömma/få bekräftelse. Jag gick dit för att jag gillar att träffa nya människor och nu när jag är singel igen så passar jag på. 
Jag vet inte riktigt hur det kommer att bli med denna blogg. Vet inte om jag har tid att börja blogga igen och vet inte om det är så smart att fortsätta blogga på samma adress då N26/STM vet om denna blogg.
Jag tror att jag får fundera lite mer på det.
I'm back in the game.
/JLY

hits