Liten Paus

Inom bloggvärlden är alla så "imponerade" av hur mycket lilla Blondinbella och några andra hinner med varje dag.
Men hon hinner ju blogga!
Det gör inte jag =( Inte just nu iaf!
Jag har inte dött, jag har bara helt otroligt mycket att göra.  Förhoppningsvis har allt lugnat ner sig om  ett par veckor och då blir det mer bloggande!
Kram till er alla.

Att få en orgasm med eller utan partner

I inlägget Orgasm? undrade jag till exempel hur vanligt det var med tjejer som lyckas få orgasmer med en partner. Tyvärr så tror jag att det är så som jag befarade. Tjejer kan oftast komma själva men inte med en partner.
Var ligger felet någonstans? Är det killarnas fel som inte vet hur man ska stimulera tjejerna? Tror knappast det...
Tjejer, ta ansvar för ert sexliv och er kropp! Sluta att skylla allt på klumpiga killar. Män bär inte ensamma på ansvaret för era orgasmer eller snarare frånvaron av dem. Jag vet att även om man berättar hur man vill ha det så kan det ändå vara svårt att få en orgasm. Så här kommer några små tips om hur du kan lära dig komma själv och sen med en kille.

Att få en orgasm på egen hand:


-Gå till bibblan och kolla i en anatomibok. Googla fram några bilder på hur kvinnliga könsorgan ser ut. Sök helt enkelt lite på internet!

-Eftersom inga kvinnor ser likadana ut ta fram spegeln! Nej det är inte äckligt att göra det. Slappna av, det är din egna kropp. Det är ju inte äckligt att öppna munnen framför en spegel och kolla om man har något mellan tänderna...osv. Hål som hål ;)

-Har du haft problem med att låta en kille gå ner på dig för att du varit rädd över hur du ser ut eller smakar så är detta ett perfekt sätt att lära dig slappna av! Och ja, om killar kan slicka dig så är det faktiskt inga problem med att smaka på dig själv. Ju mer man vet om sin kropp desto mer kan man slappna av. Och vi har faktiskt många fler bakterier i munnen än i fittan!

-Nu är det dags att börja pilla lite. Ta på dig själv. Gör det när du vet att du kan vara helt ostörd ett tag. Stäng av mobilen. Sätt på lite musik om det kan hjälpa dig att slappna av. Tänd några ljus om det känns mysigare!
Testa hur det känns att ta på dig själv med olika tryck, på olika ställen, innuti och utanpå ;)

-Skaffa en vibrator. Ingen stor snoppliknande dildo, köp helt enkelt en liten liten vibrator som du känner dig bekväm med. Du behöver inte gå till en sexshop, det går lätt att beställa över internet idag ;) Och nej, det kommer inte stå "DILDO" på paketet de skickar hem till dig! ;) De är diskreta. Passa på att skaffa glidmedel på en och samma gång. Sexleksaker är alltid roligare och lättare att använda med lite glidmedel.

~Förhoppningsvis vet du nu vad som ger dig orgasm~

Att få orgasm med en partner:


-Nu vet du vad som ger dig orgasm, vad som gör dig tänd/avtänd och förhoppningsvis har du fått många orgasmer på egen hand. Så nu ska bara en partner komma med i bilden.

-Bjud in din partner i samma rum. Onanera framför honom/henne, låtsas att han/hon inte är där. Blunda, be om att få en sjal knuten över ögonen om det känns bekvämare, släck lampan till exempel. Gör det helt enkelt så bekvämt som möjligt för dig. Partnern måste såklart vara så tyst som möjligt och får inte ta i dig. Det kan ta några gånger innan du lyckas få orgasm på detta sätt men det är ju inte så konstigt. =) Men efter några gånger vänjer man sig vid att ha en person i samma rum, slappnar av och då kommer orgasmen ;)

-Efter att du lyckats med att komma med partnern i rummet är det dags att låta honom/henne ligga brevid dig utan att denne får röra dig. Försök att lära dig att få orgasm samtidigt som du känner av någon annans närvaro.

-Låt partnern titta på vad du gör! Nu är det din partners tur att lära sig vad du gillar! Partnern måste lära sig på vilket sätt du gillar att bli smekt på, låt honom/henne ta i dig, lära sig. Till slut borde du kunna få orgasm tillsammans med killen/tjejen!

Lycka till!

Att få en Oooorgasm

Hejhej!

Jag försöker få ihop ett bra inlägg med bra tips om hur man kan lära sig att få orgasm, både själv och med en partner. Det är nog bäst att börja där först och ta multipla orgasmer senare.
Tyvärr så har jag fått några små mail och kommentarer om hur ni har det därute och det verkar som om vissa av er behöver liite hjälp =)
Men imorgon eller i slutet av veckan lägger jag upp det. Försöker göra det så klart och tydligt som möjligt!
Kram!

Första gången

Nu förstår jag personer som vill att deras partner ska vara oskuld när de träffas. Nu förstår jag personer som helst vill att deras partner aldrig haft något förhållande tidigare.
Jag sitter och drömmer mig bort till vackra stränder och mysiga städer. Tittar på bilder på internet och vill inget hellre än att åka dit nu, direkt, med STM
Men så tänker jag efter en stund... Kommer på att där har han varit med sitt ex. Och där med... Och där har han haft sex med henne. Därifrån har de en bild där de håller om varandra.
Känslan man får när man upplever ett ställe för första gången går aldrig att återskapa. Inte en andra gång på samma ställe, inte en första gång på ett nytt ställe. Varje plats har sin egen känsla. Och jag kommer aldrig att få se dessa stränder för första gången tillsammans med STM...
Förhoppningsvis känner han annorlunda. Förhoppningsvis kan att åka tillbaka till ett ställe och återfinna nya, bättre känslor tillsammans med mig.
Men jag vet, jag kommer aldrig kunna få tillbaka samma pirr i magen som första gången.

Orgasm?

Nu undrar jag vad ni tror/tycker/vet!

Hur vanligt är det med tjejer som har svårt att över huvud taget få orgasm? Ensam eller med en partner?

Hur vanligt är det med tjejer som kan få fler än 2 orgasmer under en och samma "sexstund"?

Hur vanligt är det med tjejer som kan få orgasm under själva samlaget?
(Spelar ingen roll om det beror på penetreringen eller gnuggandet eller pillandet.)

En liten rosa fluffboll?

Jag har haft en underbar myspyshelg. Jag känner mig som en liten rosa fluffig boll.
Helgen började med myskväll med STM. Handlade massa gott, fixade snabb middag, la oss i sängen och glodde på film och proppade i oss allt vi hande handlat =)
Mådde sååå bra så! Hade varit småstressad och förkyld hela veckan så det var verkligen det jag behövde! Det blev inget sex, bara mys i stooora lass! Tittade på film och kramades. Det är det som är så skönt att ha ett förhållande, eftersom man vet att man kan få sex när man vill (i stort sett) så behöver man inte ta vara på varje tillfälle och ha sex "bara för att man kan få det nu men kanske inte sen". Sov supergott och vaknade pigg lördag morgon. Så det blev frukost på sängen, en till film och sen lite grymt morgonsex.
Efter det var vi inne i stan och på kvällen träffade jag några vänner och hade en till myskväll :D Och idag har jag simmat och badat bubbelpool! Och nu sitter jag och äter kladdkaka.
Nu kanske ni förstår att jag känner mig som en rosa fluffboll! Mår sååå gott!! :D

Det enda som förstör denna kväll är dendär killens skryt på msn (som jag pratade om i mitt förra inlägg). Han skryter om att han minsann gav sitt one-night-stand hela 2(oj oj oj) orgasmer i helgen! 2 orgasmer? tjenahejtjenahopp, tur att jag behöll STM... Där kan vi snacka multipla orgasmer även under lite myssex på morgonen =D
Nej, jag tror att han kommer att få bli blockad, han har blivit lite väl creepy och sexfixerad.

Snygg kåtbock

Det är någonting jag inte riktigt skrivit så mycket om här på bloggen. Jag nämnde en kille i detta inlägg: Äntligen är denna vecka snart slut!. Det har varit lite knepigt... Vi har träffats några gånger, pratat länge och diskuterat sex. I början tror jag faktiskt att jag träffade honom för att få någon typ av bekräftelse. Jag var trött på mitt förhållande, ville kolla om jag fortfarande kunde få nästan vilken kille som helst att falla. Att han dessutom såg jävligt bra ut såg jag bara som en liten utmaning. Men jag var aldrig intresserad av honom, iaf inte som något mer än en fikakompis. Redan från början var jag ärlig och berätta om min pojkvän och att jag absolut inte kunde tänka mig vara otrogen. Jag har även pratat mycket om att presentera honom för en av mina vänner som skulle behöva ha sex med en riktig snygging.
Tyvärr så hade vi lite olika syner om varför vi diskuterade sex. Jag har alltid gillat att diskutera alla möjliga ämnen, jag kan sitta och diskutera sex på samma sätt som jag kan babbla på om politik. Han däremot pratade om det för att få en kick. Han har erkänt att han blev kåt under samtalen, att det är därför han så ofta var tvungen att springa på toa. Och efter senaste fikan blev kramen lite hårdare och jag känner på mig att om jag inte hade knuffat bort honom lite snällt hade han försökt att kyssa mig.
Jag tror inte att vi kommer att träffas nu på ett tag. Det känns inte bra att veta att han är tvungen att gå och runka mitt under våra samtal.
Lite synd är det... han var faktiskt väldigt trevlig att vila ögonen på.

Sänginvigning

Igår kväll fick STM en ny säng. En helt underbar dubbelsäng där jag kan rulla runt flera varv utan att dunsa ner i golvet! En säng där jag kan sjunka ner lite och sova gott. En säng där vi kan ha gryyymt sex :D
Det blev champagne, smaskig mat och choklad. Champagnen och chokladen fick följa med till sängen... Sängen blev invigd på riktigt när STM tyckte att det vore roligt att hälla dyr champagne på mig. Sen blev det Kamasutraspelet, mycket skratt, mycket sex, mycket mys.
Och jag sov helt otroligt gott. Jag gosade runt hela morgonen och ville absolut inte slita mig från kudden.


Jag blir arg.

Jag blir förbannad på hur vissa beter sig i "dagens samhälle".
Samtidigt som många tar mer och mer hand om sina kroppar, oroar sig till nästan hypokondriska nivåer för olika sjukdomar såsom fågelinfluensa, salmonella, "mördarbakterier", mm, springer till läkaren bara de har någon liten förkylning så struntar fler och fler i kondomen.
Ok, här springer folk runt som galningar och oroar sig för alla möjliga sjukdomar som oftast är väldigt ovanliga här i Sverige, de käkar massa mediciner men gör inte ett jävla dugg för att skydda sig mot en av dem läskigaste sjukdommarna idag, HIV. När det är så lätt?! När det räcker att trä på en liten gummisak på en snopp!
HIV är kanske inte heller särskilt vanligt här men det sprider sig och inse fakta, folk reser mer och längre bort idag än någonsin. Och det räcker faktiskt att bara åka över östersjön för att komma till ställen där HIV faktiskt är mycket vanligare.
Jag blir arg när några av mina vänner vägrar använda kondom  "för sex känns ju mindre då", vägrar att testa sig "för så länge man inte vet så har man inget" och "för att han/hon är ju en bra människa, jag vet att han/hon inte har sex med vem som helst". Jag blir arg för att ingen skrämt upp dem mer, fått dem att inse att det kan drabba vem som helst, även den söta lilla flickan eller pojken som blev av med oskulden igår. 
Man vaccinerar sig mot alla möjliga sjudomar, vissa som inte ens ger några bestående men eller som nästan är utrotade. Fanns det ett hiv-vaccin skulle varenda jävel springa till närmaste vaccincenter för att ta den. Så varför springer inte samma människor till närmaste mack och köper ett paket kondomer? Varför vägrar dem använda något som är så lätt...
Hellre 0,05mm latex mellan mig och en man än ett liv med hiv.
Hellre det ibland pinsamma fifflandet i mörkret med en kondom än skräcken i väntan på svaret på ett hiv-test.
Hellre latexlukt några gånger i mitt liv än att råka smitta en person som är mig kär med en dödlig sjukdom.

Vakna Sverige...

Sexbilder?

En bra sak med att STM vet om min blogg är att jag kanske kan lyckas få lite nya bilder, yes, på mig då =P
Tror inte han har lust att visa sig naken på någon blogg. Fast man kan alltid fråga? Några tillklippta svartvita bilder brukar ju vara ganska oskyldigt.
Sen vi blev tillsammans har vi pratat fleeera gånger om att ta bilder. Men det har helt enkelt aldrig blivit av. Förhoppningsvis så blir det snart nu när allt känns bättre. Och jag kanske skulle lyckas be lite snällt att få använda några bilder på bloggen. Är även sugen på att byta design och då behövs nya bilder. Får hålla tummarna för att han går med på det...och att det snart blir av. Synd bara att jag är blekare än blek. Drömde inatt att jag låg naken i en stor säng i en bungalow vid någon varm strand... Jag var brun och jävligt het.

P-ring

Ännu har P-ringen bara varit... grym? =) Den känns inte under sexet, varken för mig eller STM, inte i någon ställning. Och vi har verkligen försökt att känna av den. Stannat upp mitt i sexet, vickat lite på höftena med en fundersam min och när vi inte känt av den börjat skratta.  Så om p-ringen har påverkat sexet på något sätt så är det enbart genom att vi skrattat en hel del.
Jag har inte haft det en månad än, så håller tummarna för att jag inte får problem när det är dags att ta ut den och invänta cp-mensen.
Det som däremot känns konstigt är att inte ta p-piller längre.
I drygt 6 år har jag, varje kväll med uppehåll 1 vecka i månaden, tagit det lilla pillret innan jag gått och lagt mig. Jag har varit van vid att svälja något litet innan jag kröp ner i sängen. Ja.. oftast så orkade jag inte ta vatten så var faktiskt van vid att känna det jäkla pillret sakta glida ner i halsen, fastna ibland, innan det nådde magen.
Nu, har jag inte det längre.. Nu känns det plötsligt tomt när jag går och lägger mig.
"Vad har jag glömt att göra nu då?" och jag har legat i sängen och vridit på mig och undrat vad tusan jag missat att göra, satt mig upp, slagit mig i pannen och sagt högt: "mitt p-piller" och i samma sekund kommit ihåg att pillret är utbytt mot en plastring i musen.
Jag saknar att svälja något innan jag somnar. Ni kan alla gissa vad STM föreslagit som bot mot detta problem...


Sämre sex, sämre förhållande.

Att ett förhållande blir sämre när sexlivet suger stämmer till 100%. På samma sätt stämmer det att när sexlivet plötsligt blir toppen tänds gnistan igen och man känner sig nästan nykär på nytt.
Jag har tur, STM lyssnade när vi sist bråkade. Han tog åt sig när jag sa att sexlivet hade blivit tråkigare, han sög åt sig all info som en svamp. Inte nog med att han lyssnade på mig.. han gjorde en insats för att göra saker och ting bättre.

I förrgår kväll hade vi bestämt oss för att ses. Jag var inte riktigt sugen, kände mig trött och suckade till och med när jag kom på att vi antagligen skulle ha sex. Jag var helt off.
När jag  kom hem till honom kastade jag mig ner på hans säng  och kröp ihop under hans filt. Låg där tillsammans ett tag och bara pratade om allt möjligt sen drack vi lite te och jag var på bus/bråkhumör så jag petade en hel del på honom, knuffades och..ja..jag såg nog ut som en bråkig 8åring, men kul som fan hade jag!

Efter ett tag så lyckades jag lugna ner mig, borstade tänderna och tänkte att det skulle vara skönt att gå och lägga sig tidigt, klockan var trots allt bara 9. Men när jag stod vid sängen och höll på att ta av mig halsbandet så fick jag plötsligt en ögonbilden över ögonen... Efter att ha blivit avklätt blev jag nedknuffad i sängen och fastbunden vid händer och fötter... Sedan började det bästa sexet någonsin.
Blev smekt från topp till tå, hans fingrar gled på min kropp, lätta som fjädrar, hårdare, rivandes. Han spenderade lång tid vid mina bröst och vågade sig äntligen på att ta strypgrepp på mig. När han äntligen gled in i mig skakade jag från topp till tå men han drog ut den direkt igen... jag trodde jag skulle bli fullständigt galen av kåthet. Efter det, ännu mera förspel innan han äntligen tog mig hårt, ordentligt, länge...
Somnade vid halv 4 och vaknade mör i kroppen några timmar senare...

Det blev ingen utgång igår för mig inte, är fortfarande helt skakig.

hits