Rabbit Pearl vs människokropp

Jag har bara ägt en Rabbit Pearl i 24timmar nu men jag rekommenderar den varmt till alla.
Men det går såklart inte att jämföra med en riktig människokropp... När jag köpte den hade jag och 2 andra kvinnor i affären en stor diskussion angående vilken man skulle köpa och den ena var rädd för sin mans reaktion. Hon trodde att han skulle känna sig lite utanför och tro att han inte behövdes längre.
Jag älskar min rabbit pearl men kommer inte sluta ha sex med killar för det.. No need to worry ;)
Det verkar faktiskt som om jag kommer få lite redan ikväll. En träff med N22 kommer inte sitta helt fel med tanke på hur kåt jag varit hela dan. :)

Kille Nummer 15

N15 träffade jag på en fest på samma ställe där jag träffade N12. (Mina kompisar brukar kalla dom festerna för mina "raggfester").
Han var snygg som tusan och efter några blickar och leenden gick han rakt fram till mig och hånglade upp mig mot väggen... Men så blev vi avbrutna av min bästa tjejkompis som började må lite illa..
Vi hann byta nummer innan det var dags för mig att hänga med tjejen till toan... Hon mådde verkligen inte bra... Redan efter ett par minuter fick jag ett sms av honom som sa att han väntade på mig utanför huset... Men eftersom min stackars tjejkompis inte mådde bättre var det bara att be honom återkomma dagen efter... Den natten fick jag istället sova sked med en sjuk liten en.

Vi träffades redan dagen efter, tog en lång promenad och hånglade på en bänk vid vattnet. Vi träffades 2 gånger till innan vi hade sex hemma hos honom... Vilket blev mer eller mindre en katastrof.
Han var hård under hela förspelet men när det var dags att ta fram kondomen så blev en lika mjuk som en rutten banan. Han skyllde på ALLT från att han hade ont i ena foten till att han hade druckit 1 glas vin innan.
Han lyckades även skylla på det faktum att jag var 3 år yngre än han (vilket i min värld inte är mycket alls...). Jag trodde att han hade lugnat sig när han plötsligt går ner på mig... men efter 30sek blir han förbannad och säger: "Fan!!! Jag trodde att jag skulle bli kåt av detta men inte ens det funkar!"... Varför kunde han inte fortsätta då..? Om han inte kan ha roligt kan väl iaf jag få mitt....? =P

Han förvandlades till ett drama-queen som började snacka om att jag bara var ute efter en sak och att jag utnyttjade honom. Han hade nämligen avslöjat att han bara hade haft 2 tjejer (långa förhållanden)  innan mig och fattat att jag hade haft en hel del fler... Det blev en hel del tjafs men....Det hela slutade iaf med riktigt bra försoningssex...
 Kan inte komma ihåg att vi hade sex fler gånger än den gången... Vi träffades 1 gång till på en oktoberfest-pub och pratade ut... Han ville ha ett seriöst förhållande men det ville inte jag.. så då var det bara att gå vidare.
Har sprungit på honom en hel del senaste halvåret... men lyckats hålla tassarna borta trots att han är bland det snyggaste jag sett :)

-N15-

KK förhållanden

Hur man har sex med någon och förblir vänner eller guiden till ett bra kk-förhållande:

1. Sexet. Det måste vara bra. Varför ska man annars ha sex med den personen? Han/hon ska ju inte skaffa barn med en.

2. Det är bra om man kan synas med personen. Någons make/fru är verkligen ingen bra idé. Att kunna mötas upp över sista ölen för kvällen för att sedan gå hem tillsammans är alltid trevligt.

3. Folk kommer ibland att tro att ni är ett par. Var tydliga med era vänner (gemensamma vänner) och med varandra.

4. Det ska inte finnas någon svartsjuka. Om man tror att man kommer att såras/irriteras över den andras andra dejter: spring!

5. Man måste skydda sig. Ni är kk och får därmed träffa andra... Behövs det ytterliga förklaringar?

6. Man måste vara öppen och prata ofta. Det är aldrig rolig att inse att ens kk fallit för en.

7. Man kanske är kk men det betyder inte att ni bara ska knulla. Glöm inte bort förspelet... eller inte varenda gång iaf!

8. Om man alltid velat ha trekant är kk:n en bra person att göra detta med. Och visst är det trevligt när ens kk frågar andra han/hon har sex med om den är intresserad av att ha sex med en?

9. Ljug inte för dina andra dejter eller potentiella pojk/flickvänner. Frågar de om man har sex med en kk, var ärlig... men några detaljer behövs kanske inte :"jag vaknade faktiskt av hans hårda imorse" .

10. Bete er som vuxna människor. Han/hon är ett ligg, inte ens liv.


-inspirerat av
Belle de Jour-

Tack!!!

Jag vill bara tacka min nya rabbit pearl för en underbar stund.


En riktig trevlig dag

Denna dag har varit helt underbar jämfört med den pissiga gårdagen.
Vaknade av att mobilen ringde, precis 1 min innan väckarklockan... Det var min bästa tjejkompis som hjälpa mig att komma upp så att jag skulle hinna plugga allt idag. =) Redan då visste jag att dagen skulle bli bra. Satt inne i stan och pluggade och hann med allt jag hade tänkt göra.

Men det som gjorde min dag så trevlig var:
-den goda frukosten inne i stan.
-den mysiga lunchen jag blev bjuden på av min bästa tjejkompis.
-det goda kaffet och semlan som N17 bjöd mig på, för att jag är så sexig när jag äter semla ;p
-ett "Timmy! Live a lie"-sms som N6 skickade. (får ett sånt nästan 1 gång i veckan nuförtiden) 
-det nya nagellacket, den nya kokboken, alla tidningarna och den goda maten jag köpt hem.
-min fina rabbit pearl som jag köpt idag och som ska invigas ikväll.

Småsakerna här i livet kan verkligen göra en så glad :)


Sex och känslor

Jag skulle vilja svara på frågorna som Jocke ställde på msn med bara detta citat:
"The ability to repress is actually a vital survival tool."
Men det vore för enkelt. Alla dem jag har eller har haft sex med har jag känslor för, det kan jag helt enkelt inte förneka. Men sen rör det sig om väldigt olika känslor beroende på personen och hur vi träffades.

N17 till exempel var jag till en början förälskad i. Vi hade så otroligt roligt redan första natten och jag stannade kvar hos honom största delen av dagen efter. Som tur är insåg jag snabbt att han bara ville "träffas då och då" (han vägrar nämlingen att kalla oss för kk...) och att han inte var så allmänbildad och "smart" som jag först trodde. I dagsläget har jag blandade känslor för honom. Tänker inte så mycket på honom när vi inte är tillsammans men när vi träffas har jag otroligt roligt och mår väldigt bra. Han är tyvärr inget pojkvänsmaterial så även om jag hade starka kärlekskänslor för honom i början så har de försvunnit idag. Samma sak hände med N8.
Hur jag orkade allt känslomässigt vet jag inte... Lägger lätt band på mig själv och mina känslor. Sen kommer ju verkligheten ikapp en ibland och då blir det såklart några tårar. Men vem behöver inte gråta ut då och då? Dessutom har jag väldigt lätt för att tänka positivt och för att snabbt bli glad igen.

Kommer på att jag faktiskt inte kan svara på frågorna... kan inte dra alla min "dejter" över en kam. Varenda en har/hade jag olika känslor för.

Men rent generellt så kan jag säga att jag kanske verkar starkare än vad jag egentligen är. Har lätt för att dölja mig bakom en tuff mask. Detta beror dels på taskiga erfarenheter och rädsla över att bli sårad. Har lätt att köra på mottot "Så länge man inte erkänner sina känslor för andra är det lättare att inte erkänna dem för sig själv.". Men blir känslorna för starka har jag inte svårt att prata om dem. Däremot tycker jag att det är mycket lättare när den andra tar upp sånt eftersom jag egentligen är blygare än vad många tror.
Samtidigt gillar jag att ha sex och har extremt roligt. Letar inte efter Mr Right men om han råkar dyka upp så skulle jag inte springa därifrån. Är ingen jättestor egoist som tycker att ingen annan är värd att ta upp för mycket av min tid...
Jag trivs otroligt bra med hur mitt liv ser ut idag och mår inte dåligt över det jag gör. =)
Och ja... kan bara sammanfatta detta inlägg med att jag har väldigt starka känslor för alla i mitt liv, familj, vänner, jobbkompisar, kk, dejter...osv.
Men känslorna jag har för var och en är väldigt olika.

-Känner mig blottad-

Frågor

Frågor jag fick på msn idag och kommer att besvara senare under dagen när jag kommit på vad jag ska svara...:

Satt och läste din blogg och undrade hur du orkar att engagera dig i dina dejter.. hur klarar du det känslomässigt?
Mina frågor kretsar kring om det är för att du egentligen inte involverar dig som du klarar av det.. och det i sin tur kan ju vara av olika skäl:
-är det för att du inte vågar komma ngn nära?
-taskiga erfarenheter?
-är det så att du är en jättestor egoist.. som tycker att ingen annan ska få ta upp för stor tid av ditt liv?
-eller är det bara så att du vill ha kul under tiden du letar efter mr right

och då kan man undra om du letar på rätt sätt?
/Jocke

Det är visst lättare att skriva om intima sexdetaljer än om känslor... Men jag ska verkligen försöka svara på frågorna. Det är en bra ursäkt för att fly från tentapluggandet.


En perfekt flickvän...

På senare tid  har jag stött på en hel del killar som råkat kläcka ur sig: "jag känner mig dum i ditt sällskap, jag är van vid att vara den smarta". Senast var faktiskt N21 som t.o.m. erkände att han brukar välja smådumma tjejer till flickvänner. Ändå fortsätter många killar att påstå att de vill ha en smart tjej, men när det väl kommer till kritan verkar många vilja vara "den smarta i förhållandet".
Så hur är det egentligen? Får man vara smart men inte smartare än killen...? Är det fortfarande så att mannen ska vara den som tar hand om frugan som själv inte kan tänka längre än "laga mat, tvätta, barn"? :/
Personligen så tröttnar jag väldigt fort på killar som inte är lika smarta/smartare än vad jag är. Blir uttråkad helt enkelt.. Även om jag gillar att förklara saker och ting för folk så vill jag inte behöva göra det hela tiden. ;)


Förkyld.. :(

På vägen hem från stan idag började jag nysa lite och nu sitter jag hemma, iofs mätt och belåten men med huvudvärk och halsont.
Får köpa bafucin och alvedon imorgon och ligga under filten och plugga. Ska bli frisk till på tisdag, så är det bara, får inte bli sjuk nu.

-Prosit-

En trevlig helg...

Fredagkvällen blev en stor överraskning för naiva JLY.

Jag hade planerat en lugn ensam kväll och en lugn natt med N17. Var lite trött efter ett par stressiga veckor med mycket jobb och plugg.
Den lugna kvällen förvandlades till en lång het natt och morgon.
När två slampor möts går det inte att ignorera elektriciteten som uppstår och det behövdes inte många öl innan saker och ting började hända.
Den natten och den morgonen satt kvar i mig hela dagen igår och känns fortfarande i hela kroppen.
Jag visste väl att N22, mitt lyckonummer, skulle bli bra.

-Mera tack...-

Ändrade planer...

Jag hade inte sex med N17 igår kväll...
Det blev en Nummer 22... ;)

Sex tonight!

Jag kommer träffa N17 ikväll istället för imorgon! Så det ser ut just nu iaf. =)
Det blir sent eftersom jag hade planerat en sen myskväll med mig själv och tv:n.  
Det känns bra då jag kommer gå ut imorgon kväll och antagligen jaga lite nytt kött...

Och jag är riktigt sugen redan nu faktiskt...
Hallonsmoothie, choklad, tv och sex ikväll :D


Patetisk

Detta är ett inlägg där jag bara vill skriva:

Patetisk!



Skönhetsideal

Här kommer ett inlägg som är lite seriösare än det jag brukar skriva om...

Skönhetsideal är något som 2 gånger vänt upp och ner på mitt liv.
Första gången var när jag var 11-12 år.
Jag har alltid varit väldigt smal men när jag kom upp i tonåren så blev det plötsligt väldigt uppenbart. Jag var nästan längst i klassen och vägde antagligen nästan minst också. Dessutom hade jag nästintill vitt hår, helt klart blondast i hela skolan. När dem populära tjejerna var dem mulliga med störst tuttar var jag helt klart inte intressant. Jag som hade gått i en liten skola där vi klättrade i träd och byggde snögubbar hamnade plötsligt på en stor skola där alla småtjejer sminkade sig och var killtokiga. Jag passade helt enkelt inte in. Som tur var så berörde det mig inte det minsta. Jag hade kvar alla mina bästa vänner och jag var helt enkelt mer intresserad av musik och böcker än av att veta vilken kille hade dansat tryckare med alla tjejer på senaste festen.
Men det är klart att självfötroende var i botten när jag väl började bli intresserad av sånt i 14årsåldern... Men då vändes mitt liv upp och ner igen! Jäkla skönhetsideal...
Under sommaren då jag var 14 år träffade en kille som gav mig komplimanger för just det jag hade mest komplex över... Och när jag kom tillbaka till skolan, lite rakare i ryggen och lite mer självsäker så syntes jag plötsligt.
Ja.. dessutom hade jag plötsligt fått tuttar.. och råkade bli listad som 2:a på killarnas "största tuttar i klassen"-listan.
Och då blev allt konstigt... Jag var lång, smal, blond och hade tuttar. Det som jag hade haft komplex över blev det som gjorde mig populär. Som tur var var jag smart nog att stanna med mina gamla vänner. När jag ser vad dem populära människorna blivit idag så är jag glad att jag slapp umgås med dem... Ett par är knarkare... en av dem har t.o.m. börjat gå på gatan för att få pengar till drogerna :( Den snygga killen sitter i fängelse... Och den mulliga tjejen med stora tuttar fick barn vid 17 med en torsk på 30år...
Jag är så glad och tacksam för hur allt gick till, att jag hade/har så underbara vänner.

Behöver jag säga att jag hatar skönhetsideal??

Haha

Jaa, ibland är man lättroad :p
Det blev ännu en lugn kväll.. Längtar till helgen.  Jag tror att jag har mitt på det torra iaf. N17 borde vilja träffas lördagkväll, om han inte är sugen längre har jag nog några andra på lager ;)

Slut

Slut

;p

Chans

Det är farligt att utmana mig!!! ;p


Chans


haha :p

Hallå kärlek!

Vad händer??? Våren är inte här ännu men alla verkar gå och bli kära eller pratar om känslor!
Först
Afrodite som går och blir tillsammans med T. Sen Inanna som hittar en pojkvän och Slampan som blir känslomässig. Superslimline skriver sina dikter och Amalia har ju sen ett tag sedan haft Mr Underbar på gång och även fått träffa sitt ex.
Är det jag som är känslokall eller vad har alla fått i sig för ngt kärlekspiller??? Ge hit pillerburken isf, tack!
Ja, jag är nog faktiskt avundsjuk!! ;p
Men nej jag tänker inte bli tillsammans med någon så länge jag inte hittat någon som både får fjärilarna att vakna och tårna att krampa!

-Får jag chans på dig? :p -


Sexstress

Igår på Lustgården pratade de om sexstress.
Jag har länge tänkt på hur sexbloggar påverkar andras personers sexliv.
Tror knappast någon som har stora problem i sitt sexliv bloggar om det??? Det iaf inget jag stött på ännu.
Finns det inte en risk att sexbloggsläsare kanske tror att sex ska se ut på ett visst sätt?
Såklart finns det en hel del olika sexbloggar och alla bloggare har ju olika syner på sex.
Men vad alla vi sexbloggare har gemensamt är att vi alla gillar/älskar sex. Vissa upplever nog en slags stress pga det.
Måste man gilla sex? Måste kvinnor få orgasm varje gång, av enbart penetrering? Multipla orgasmer? Måste man tycka om oralsex? Ska man vara nyfiken på analsex???
Jag hoppas att dem som läser sexbloggarna är personer som förstår att så inte är fallet.
Jag hoppas att personer som inte är byxmyndiga håller sig borta från dem.
Jag hoppas att ingen känner någon press.

Sen natt med N6...

Det blev en sen natt! Jag gick som sagt över till N6... Tanken var bara att kolla på film och dricka te... Ha någon att bli lite trött med helt enkelt.
Det började iaf på det sättet. Kollade på tv, drack te och pratade :)
Vi har faktiskt träffat varandra flera gånger tidigare på samma sätt utan att det hänt något alls.
Jag kanske borde ha anat ngt när han frågade mig på msn om min kille inte skulle bli sur. (han syftade på N21 som han sett mig tillsammans med till och från t-banan)  

Denhär gången var det iaf något annorlunda i luften... Efter någon timma så var hans hand bakom min nacke och hånglandet började... Och det ena ledde till det andra. Jad hade faktiskt varit sugen på att ge oralsex i ett par dagar nu. Ni läste inte fel, jag skrev GE oralsex... :) Tycker det är superroligt och eftersom N21 inte gillade sånt så hade jag visst känt mig lite fustrerad i ett par dagar...
Fick såklart ta emot lite också...:) Men sen bar det av till duschen...
Senaste gångerna jag haft sex har det konstigt nog varit i duschen!
Det var mysigt och roligt men tror knappast det skulle kunna hända igen.
Vi har en väldigt konstig kompisrelation och tror inte sex passar in där riktigt...

Skyller nattens händelser på en viss person som antagligen kommer känna igen sig.

-You make me do bad things-

N6...

Jag är faktiskt på väg till N6..
han bor ju precis....50m ifrån mig ;)
Det blir nog inget sex... men att bara ha manligt sällskap känns bra :D

Sen kväll med JLY

Kväll i trevligt msn-sällskap.
Korkat upp vinflaskan som ropat på mig många dagar nu.
Musiken är på:
Keane - She has no time
Depeche mode - Enjoy the silence
Akon & Snoop Dogg - I wanna fuck you
Byz - Do you wanna fuck

Allt från depp till hemsk fuck-hip-hop... ;)
Nej detta speglar inte min musiktyp.
Men det speglar min kväll....

-Sex i helgen..snälla-


Msn och Sex

Sen jag la ut min lilla "annons" har en hel drös med killar addat mig på sina msn och/eller mailat.
Vissa är väldigt trevliga men andra verkar inte förstå att trots att jag håller en sexblogg betyder det inte att jag är sugen på sex med dem.
Jag har fått en hel del galna erbjudanden. Någon har t.o.m. velat betala för att ha sex med mig och velat få trosor hemskickade till sig.
Ja jag älskar sex men jag är inte prostituerad.
Jag är en helt vanlig tjej med ett stort intresse....: sex.
Jag har även en hel andra intressen faktiskt. Jag älskar t.ex. matlagning och att resa.
Att lyssna på musik och att läsa böcker är också något jag lägger ner mycket tid på.

Nej tack jag vill inte sälja mina trosor till dig. Nej tack jag vill inte få pengar för att höra dig flåsa. Nej tack jag vill inte ha msn-sex med dig efter att du bara sagt "hej".
Ja, dela gärna med dig av dina hemliga recept, bok- eller musiktips! ;p

-Just like I said: I'm Just Like You-

Nöjd med designen

Jag tror jag är nöjd med designen nu!
Något som jag borde ändra enligt er????




Nu undrar jag om alla kan se bilderna i bannern..? Verkar ha varit problem med det.



Allt fungerar!!! =)

ursäkta röran

ursäkta röran, fixar lite med designen... kanske inte ändrar något alls, kanske ändrar allt =)

Byebye Nummer 21

Kommer inte träffa nummer 21 igen verkar det som...
Jag hatar när killar inte är ärliga och jag är tvungen att fråga rakt ut hur det egentligen står till.
Kände på mig att något inte riktigt stämde och ja... Tänker inte berätta mer detaljerat än så faktiskt...
Vi kommer inte träffas mer punkt slut.
Känner mig lättad då jag vill fortsätta med mitt liv som singel :)

-byyybyyye-


Ung och dum

Vintern då jag hade fyllt 17 var jag tillsammans med Nummer 4. Vi skulle hem till hans föräldrar och senare vidare till en nyårsfest. Jag hade med mig mina fina skor som jag skulle ha på mig på festen i en påse och snäll som han var bar han dem åt mig. Vi satte oss på pendeln ut från stan och efter några stationer tittade vi oss omkring... Vi var helt ensamma. 
Han tog  direkt ut kuken, där, på ett smutsigt säte mitt i tåget var jag inte sen med att börja suga av honom... Vem tänker på att det kanske finns kameror på tågen?
Eftersom det bara var 1 station kvar var han snabb på att komma... Och råkade såklart komma lite i mitt hår! Trevligt då hans föräldrar skulle möta upp oss... Och precis då var det dags att kliva av, det blev brottom. Jag med en näsdyk i handen som försöker ta bort kletet och han som inte kan sluta skratta....
Tittar på honom och ser att klantarslet glömt mina skor!!!!!!!
Som tur var var jag hans mamma lilla favorit så hon åkte till slutstationen och letade reda på dem! :)

Men vad säger man när hon kommer hem med påsen och säger: "ush vad folk är snuskiga, någon hade spottat en stor spottloska på påsen, den var helt kletig!!" ????


-Lite äldre idag men inte mindre dum för det-

Livet utanför sängen...

Jag sysslar faktiskt inte bara med sex ;)
Idag till exempel bakar jag semlor..
Följer ett recept jag hittade
här.
Just nu står degen och jäser :)
Återkommer när jag smakat på första semlan...



Det blev helt underbara semlor! Saftiga och fina... :)
Det ska bli en fin överraskning till en tjejkompis som kommer förbi ikväll.
Undertiden har jag ett par som jag kan äta under dagen. =)



Att slicka upp grädden som finns kvar i bunken och sedan äta en semla är inte nyttigt. Man blir så mätt att man måste gå och vila en stund.
Men tack mamma och pappa för min metabolism som gör att jag slipper gå upp i vikt.

Någon därute

En läsare vet faktiskt hur jag ser ut... Det är lite scary.. ;)


week-end

Jag är riktigt sugen på att åka iväg på week-end.
Packa ner kondomer och snygga underkläder och bara dra. Äta god mat och njuta av trevligt sällskap...
Jag längtar till våren och sommaren. Utomhussex och blommor i håret. 
Jag är verkligen ingen exhibitionist men det är alltid spännande att ha sex ute i naturen..
Med
Nummer 8 hade vi sex på ett tak en gång... Det var riktigt riktigt häftigt. En varm sommarnatt och vi hade utsikt över största delen av stan... Han tog mig ståendes bakifrån och att komma med stockholmsnatten till utsikt var helt obeskrivligt.

Jag har faktiskt redan hittat 1 ställe där jag ska ha sex på när värmen kommer... En viss bänk jag har tänkt på mycket senaste tiden och som ständigt återkommer i mina fantasier ;)

-soooommmaaaar sommar och soool-

och där ute snöar det förf**!!!


Att vara eller inte vara...slampa!

Idag blev jag kallad för slampa och för madrass i en kommentar .
Att antalet sexpartners avgjorde om man var en slampa eller inte hade jag ingen aning om.. Vid vilket antal blir man en slampa??
Jag som igår blev kallad för "fin, ordentlig och lugn" av ngn på jobbet.... Tänk hur människors uppfattning av en kan variera... ;p

På sexfronten händer absolut ingenting... har mens och äter bara en massa gott. Tackar mina gener att jag inte går upp i vikt. Imorgon ska jag baka semlor... Köpt allt som behövs, nu är det bara tid som saknas... och det kommer jag ha gott om imorgon :)

Ska antagligen träffa N17 i helgen, skickade iväg ett litet sms: "hej, sex i helgen?" och fick ett ja till svar.. =)
N21 är verkligen härlig att vara med men... sexet är helt enkelt inte tillräckligt tillfredställande... Han är inte tillräckligt busig... Han har ju knappt ngn sexlust alls! Och jag som vill flera gånger om dagen... Han kan inte ens köra 2 gånger på 1 kväll.... :( 

Jag söker: en snygg, sexig, rolig, under 30år, smart kille med stor sexdrift och med lagom grov och stor kuk.
Vänligen maila eller msn-adda : [email protected] ;P haha

-choklad och sex tack-


On my own...

Har myskväll ikväll :)
Glass med hjotron och melodifestival...
Men först och främst måste jag faktiskt mmh.. yeah you know ;)
Ibland är det skönt att bara ta hand om sig själv... på egen hand :P
Längtar till löning, jag vill ha pengar och en ny vibrator... tills dess får jag nöja mig med mina egna händer...

-On my way to my bed-



Några orgasmer senare och med glass och hjotron i magen: NÖJD!


Tävling...

Om ungefär 1 vecka kommer jag lägga ut en liten tävling här ;)
Har tänkt länge på vad det skulle bli för en tävling men fick en bra idé från
Inannas tävling.
Hade redan kommit på vad utgången skulle bli för den men ingen tävlingsidé....
Nu krävs det bara lite planering :)
Men ja, lagom till löning så kommer jag väl lägga upp den =)

I got some...

Jag fick sex tillslut =) med N21 trots att jag egentligen var sugen på ngt mer spännande och äventyrligt...
Men hellre det än inget! Och det var faktiskt väldigt bra. Han tog mig bakifrån och sen när han var färdig fick jag lite extra behandling... Kort och gott utan krusiduller.
Men saknar spänningen och det "råa" som finns i luften när man har sex med en kk eller ett one-night-stand... Vi har iofs inga problem med att snacka om sex med varandra men det är inte alls samma "hämningslösa" sex som med en kk...
Jag är nog inte redo för ett förhållande...

-förvirrad-


att lyssna på slampan...

Nu har jag lyssnat på slampan och är nu både kåt och sugen på nytt kött...
Har N21 här men har just nu bara lust att åka iväg på en spontan sexdejt... :/

-kåt-


Knullkompis

Klantiga jag glömde att lyssna på P3 igår!! Slampan var ju med! Hade varit roligt att ringa in och snacka lite om min erfarenhet av knullkompisar...
TUR att det finns 30-dagarsarkiv på P3:s hemsida!
Sitter och lyssnar på det nu. Roligt att höra vad folk tycker och tänker om det. =)
Märker mer och mer hur öppen jag är när det kommer till sex...
Hur kan man inte älska sex...?
Sugen på det nu.... Kåt som satan.

-Ett förhållande eller en knullkompis?-


Sexbal

Om ni läser kommentarerna under Anonyma sexbloggare så förstår ni varför jag älskar min blogg! haha
Jag har sköna roligare läsare :)

-Ja, Sexbal ÄR det nya svart-

Hinner inte:(

Det blev inga fler inlägg igår kväll... Nätterna med N21/Mr Thursday gjorde mig visst tröttare än vad jag trodde och jag somnade i 2timmar framför tv:n.
Och vi som inte skulle träffas till efter helgen ska redan ses ikväll igen...
Känner mig väldigt splittrad faktiskt. Är inte alls säker på vad jag vill men samtidigt har vi ju precis lärt känna varandra så det är ju ingen brådska :)
Har inte sagt ngt till N17 än... Saknar sättet han är på i sängen men samtidigt kommer jag bättre överrens med N21. Det känns väldigt konstigt med N21, han har bara glidit in i mitt liv. Många killar brukar bli ngt slags "störande moment" efter bara 2 dejter men han är bara där. Han passar liksom in i tillvaron.
Men vet inte hur det skulle bli om jag går ut och partar lite... Har ju precis börjat gilla att ta hem killar efter en natt ute...
Får fortsätta ta dagarna som de kommer, hinner ändå inte ut denna helg...

Förresten, ni är så roliga ;) Gillar era kommentarer och era små diskussioner :) Det gör mina dagar lite roligare.

-Dags att raka sig-


ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Äntligen är jag tillbaka och kan skriva lite om det som hänt!
Tisdagkväll bytte Mr Thursday namn och blev N21 ;)
Han kom över och vi kollade lite på tv och åt lite gott. Hade det riktigt mysigt.... Sen var vi där igen, nakna i sängen och jösses vad skönt det var!
Jag var livrädd över att han skulle ha en liten liten liten minikuk.  Hade fått för mig det men som tur var hade jag fel. Den var inte stor men normalstor, kanske lite smal. Men det dög riktigt bra :)
Igår låg vi i sängen halva dagen och njöt av varandras sällskap... Sen var vi båda tvungna att fixa lite i stan på varsitt håll och sen träffades vi hemma hos mig igen... Det blev dock inget sex... Han var lite trött och ja.. den dog helt enkelt...
Duschade istället och jag fick helt otroligt bra oralsex, höll bokstavligen på att kollapsa på golvet i badrummet.
Vill ju egentligen fortsätta med mitt singelsexliv... Tar verkligen dagarna som de kommer. Har riktigt trevligt med honom så det kanske är värt att ge honom en liten chans??? Vi ska inte ses på några dagar nu...
Känns bra för vi har ju varit tillsammans nästan all ledig tid i 3dagar och jag behöver iaf vara lite ensam.
Saknat att kunnat blogga ifred...osv.

Kommer nog komma fler inlägg ikväll :) Känns skönt att få skriva av sig lite!

-I'm back-

PS: har hunnit svarat på kommentarerna på inläggen Tvungen och Anonyma sexbloggare :)

Tvungen

Jag tog bort listan om "manligt/kvinnligt". Den var verkligen ALLTFÖR tråkig och jag tålde helt enkelt inte att se den på min blogg...
Snart ska jag gå och lägga mig med Mr Thursday ;)
More info tomorrow :)


Anonyma sexbloggare

Jag blir så avundsjuk när jag ser modebloggstjejerna som fixar drinkparty, shoppar och fikar ihop...osv
Tänk vad roligt det skulle vara om alla vi sexbloggare skulle gå ut och ta en öl eller fika eller varför inte sexshoppa lite?!
Men eftersom alla (dem flesta) är anonyma så skulle det ju inte fungera.
Skulle till exempel tycka att det vore superroligt att sitta och diskutera irl med
Inanna. Kanske ta en fika med Dear God eller en öl med Slampan. Finns ju oändligt många fler jag skulle vilja träffa irl.
Även vanliga bloggare såsom Amalia skulle vara roliga att träffa men då riskerar man att förlora sin anonymitet.
Ibland är jag alltför nyfiken... =)

-Mindre stressad-


Ingen N21 ännu...

Hur gick detta till??????
Jag sov över hos Mr Thursday men hade inte sex!!! Vi hånglade bara lite och sen sov vi...
Vad har hänt med mig???
Vi kanske ska ses ikväll och då planerar jag iaf att försöka byta hans namn från Mr Thursday till N21 ;)
Problemet är bara den att jag är sjukt stressad... Jag går nog snart sönder.

-stressad-

Mr Thursday

Latest news:
Mr Thursday, killen som  jag gick
promenad med förra torsdagen träffade jag ju igen lördagkväll och då hände det inget alls... Om knappt en halvtimme ska jag tillbaka hem till honom!
Får se om något kommer hända ikväll då? Ska bli spännande...

Jag vill ju helst fortsätta med mitt "vilda" singelliv men han är en riktigt trevlig kille... Tar verkligen dagarna som dem kommer just nu. Vem vet, imorgon kanske jag skriver att han är totalt blåst???
Den som lever får se...

-Seize the day-


Att ta första steget eller inte.

"Inget sex i helgen":
Postat av Sara:
Hur brukar det gå till egentligen vid dina erövringar? Måste killen alltid ta första steget? Tänk, han kanske är nervös! OSKULD rentav!


Dethär var lite roliga frågor som jag gärna svarar på här =)
Jag älskar att ta första steget lika mycket som när killen gör det.
Ute har jag inga problem att bara gå fram till en kille och snacka. Även om de inte skulle vara intresserade så skulle de faktiskt aldrig våga vara otrevliga, de blir bara glada av uppmärksamheten! De kan bli väldigt förvånade men i slutändan är de alltid glada över det som hänt. Jag försöker dock först få ögonkontakt och kanske något leende tillbaka när jag ler mot dem.
Sen brukar allt flyta på ganska bra och om jag märker att han är lite intresserad brukar jag försöka få dem att förstå att jag också är det. Är de lite blyga kysser jag dem. Sen rullar allt på :) Jag eller han frågar om vi ska åka hem tillsammans...osv.
Hemma efter en utekväll är det ju väldigt lätt att ha sex utan att någon behöver ta första steget..hehe

Om jag dejtat killen ett tag innan det händer något blir det helt andra bullar.
Man brukar ju faktiskt känna av om killen är intresserad men vill helst att han tar första steget när det gäller första kyssen :) Kan hjälpa dem på vägen dit, tillochmed ställa mig 1cm framför dem men sista millimetern tillhör dem.
Jag har faktiskt även kört den dumma tekniken: "lukta på min näsa" och då stulit kyssen när de oskyldigt luktat på näsan... Den brukar ju alltid funka och får dem iaf att skratta =)

När det kommer till sexet brukar det ju inte heller finnas några problem. Där igen har jag inga problem med att ta tag i saker och ting. Vill jag ha sex så tänker jag inte vänta på att en blyg kille ska våga börja pilla försiktigt på min tröja. Börjar man hångla lite intensivare och trycka sig lätt mot dem brukar ju poletten trilla ner. Då vågar de klä av en också och resten brukar ju funka bra.. Är väldigt säker i sängen så har inga problem med att våga ta för mig eller ge mycket till den andra...

Sen finns det ju extrema fall! Jag har faktiskt bara haft "sex" med 1 oskuld kille, det hände bara för ett par månader sen. Och det var en katastrof!
Vi hade träffats några gånger och så kom dagen då vi låg i min säng och grovhånglade... Plötsligt var vi båda nakna och UTAN något som helst förspel så går han och hamtar kondomen. Jag som hade lovat mig själv att aldrig mera ha sex utan förspel och torr och okåt så frågade jag honom: "vet du hur jäkla ont det gör att ha sex utan förspel??" och bet honom lite hårdare än vanligt i tungan...
Problemet var att killen var oskuld och hade ingen aning vad han skulle göra... Han tog inte ens i mina bröst, höll sig hela tiden 1-2cm ifrån dem (ja, jag menar brösten, inte bröstvårtorna!!!).
Han låg och klappade mig lätt på armen och på ryggen... Då frågade jag honom om han var oskuld, fick ett nej till svar... Men tyckte han lät tveksam och då erkände han att "han kanske var det".
Jaha tänkte jag..dags att fråga om han verkligen vill bli av med oskulden med en tjej han bara träffat några gånger.. och det ville han... Stackarn blev ju aldrig tillräckligt hård men verkade inte förstå att man behövde vara det för att kunna tränga in i en tjej... Jag försökte med ALLT men han var nog för stressad...
Det slutade med att han plötsligt trodde att han var inne, när han egentligen bara var precis utanför, mellan mina lår... Han började pumpa och jag visste faktiskt inte vad jag skulle göra! Han var ju redan så nervös och kände nog sig ganska så värdelös... Så jag lät honom pumpa i kanske 30sek innan jag reagerade och sa:"det kanske är bäst att vi tar det en annan gång när allt känns bekvämare???..." Och då slutade vi och bestämde oss för att sova... Några dagar senare när han ville träffas igen så var jag tvungen att säga att jag tyvärr inte var så intresserad... Vilket iofs var helt sant.. Han var en ganska så tråkig kille..

Så där ute i vilda världen går det nu en kille som tror att han blivit av med oskulden men har den fortfarande kvar...

-Våga ta första steget-

Inget sex i helgen!!

Jag har nog  aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Jag har haft världens tråkigaste helg bortsett från att jag var hemma hos Mr. Thursday en sväng igår kväll :)
Vi kollade lite på film och sen var det dags för mig att glida hem... Ja, just det, INGET hände!!! Och han vill träffas igen imorgon.
Det känns lite konstigt att inget hänt... Tycker att man kan få så höga förväntningar om man väntar för länge innan man gör något. Det kan verkligen bli konstigt eftersom man kanske börjar tycka om den andra väldigt mycket och så kommer dagen/kvällen/natten då man har sex och så märker man då att han är kass/har en jätteliten kuk/har en skrämmande stor kuk.... Känner jag mig så otroligt elak om jag då vill sluta dejta honom.
Problemet nu är att jag snart kommer få mens så det kanske hinner bli ett x antal dejter till innan något sexuellt händer...
Varför kan man inte få en liten bild av kuken + en liten recension på killens färdigheter i sängen innan man har sex med dem?? Ett litet betyg skulle räcka så att det finns lite spänning kvar!

-Still waiting for sex-


Mister Thursday

I have sinned. Jag kunde inte hålla mig borta från mobilen och skickade iväg ett sms till Mister Thursday (dejten från i torsdags). Frågade om han var ledig imorgon och hade lust att träffas lite på kvällen...

Fått svar, han sms:ar till mig som om jag vore en gammal polare.. aja, får väl köra hårt imorgon helt enkelt.. om jag nu inte tröttnar på honom direkt...

-Fröken kräsen ska träffa Mister Thursday-


Väntar...

Ibland när jag bara träffat en kille 1 gång och det inte har hänt ngt som helst mellan oss så kan jag bli pinsamt intresserad!
Längtar verkligen tills jag får träffa torsdagsdejten igen! Men vill inte heller ha för höga förväntningar.
Kastar mig över mobilen varje gång jag får sms och tyvärr råkade jag svara på ett sms precis innan jag somnade under en liten tupplur i eftermidags och jag kommer inte ihåg om den verkligen kom iväg eller inte...
Jag vill alltid ha det jag inte kan få. Killar som får "känslor" för en direkt, som hör av sig bara ett par minuter efter att man avslutat första dejten för att säga att de redan saknar en är otroligt avtändande... Hatar att bli jagad helt enkelt.
Så nu sitter jag och väntar på att torsdagsdejten ska höra av sig... Och han är grym på att låta mig vänta.

Det ska bli spännande att se om jag kommer tröttna efter 2:a dejten precis som jag brukar göra.

-Still Waiting-


Anna Nicole Smith är död

Hon är död! Känns skumt....
 
www.aftonbladet.se

---Update---
Och så försvann en skandaldrottning...
Men viktigare saker händer här i världen och nej, hon är inte värd all uppmärksamhet trots att jag tycker synd om henne...

Nummer 14

Här kommer faktiskt killen som gav mig idén för denhär listan :)
Vi träffades på en fest en vacker sommarkväll... Han var bara på besök här i Sverige, vi fick skitbra kontakt, skrattade, pratade och kramades under hela kvällen och senare på natten låg vi och hånglade... Inget mera eftersom folk kom och gick in och ut ur rummet hela tiden. Dagen efter var han tvungen att åka hem till sittt hemland :(
Men som tur var kom han tillbaka hit exakt 1 år senare... Och då blev det lite annat ;)
Vi gick ut och tog "en" öl med några andra vänner men plötsligt var det bara vi kvar och då bestämde vi oss för att åka hem till mig... Och den natten fick jag min första orgasm genom att bara någon trängde in i mig. Hade aldrig kommit av så lite! Vi hade sex hela natten och dagen efter borde jag ha jobbat men var tvungen (jag skäms) att ringa mig sjuk..
Vi fortsatte att träffas nästan varje dag under hela hans semester här i sverige... Vi hade hur roligt som helst både i och utanför sängen :) Såklart blev vi förälskade...och såklart var han tvungen att åka hem.
Vi har fortfarande kontakt och ska nog träffas i april igen... =)

Så hur gav han mig idén om "The List" ?
Det var så att vi en gång pratade om hur många vi hade haft sex med och han lyckades få mig att erkänna att han var min 14:e... Och efter det fick han smeknamnet Nummer 14 :)
Jag hade alltid velat skriva en sexblogg och fick nu en bra anledning och en bra grundidé, precis det som jag hade saknat :)

-Hurray for Number 14-

Trosor i strumpisarna?!

Jag har alltid undrat hur tusan vissa tjejer lyckas råka gå ut med gårdagens trosor i byxbenet utan att märka det...
Men idag har jag lyckats med något värre!!!!
Efter ungefär 6timmar utanför mitt hem känner jag något konstigt på mitt lår... Börjar undra om det är toapapper som fastnat i byxorna eller strumpbyxorna när jag gått på toa så jag skyndar mig på toa...
Och vad hittar jag i mina strumpbyxor om inte gårdagens stringtrosor?!!!!

Hur tusan kunde jag sätta på mig strumpbyxorna + ett par jeans över dem utan att märka dem?!
Sprang ju ävan runt i bara strumpisar ett tag innan jag klädde på mig helt. Det sitter ju så tajt att man verkligen borde känna eller se om något ligger däri och gömmer sig...

Så där var jag på toan, med ett par stringtrosor i handen... Eftersom det var ett av mina favoritpar så kunde jag inte tänka mig att slänga dem... Så vad gör man? Hade ju glömt att ta med mig väskan dit...
Det var bara att dra upp strumpbyxorna så högt upp som möjligt, och gömma stringtrosorna däri, på magen och försöka dölja det så gott det går med tjocka tröjan (Tur att detta hände nu när det är så kallt och man har 1000 lager på sig!) Så nu har jag gått runt hela dagen med gårdagens stringtrosor först i byxbenet och sen på magen...
Sexyyyyy!

-Klantskalle-

Trevliga killar finns

Var ju på "date" sent ikväll. Riktigt trevlig kille, hände inget och det kändes faktiskt bra att det inte gjorde det heller. Var ju så inställd på N20 eller N17 att jag inte hade kunnat göra ett smack med honom.
Tror att det kan bli en andra date ;)

-Sova-

Date mitt i natten

Nu ska jag på promenad med en internetdejt... När jag blir förbannad så är spontana äventyr det bästa för att lugna ner mig..  =)
Det är inte en officiell date, mer en promenad för att ingen av oss har ngt planerat ikväll.
Berättar imorrn hur det var!

-Already smiling again-


Unga killar

Jag har ett allvarligt problem. Killar under 25 år funkar helt enkelt inte för mig!
N20 is over and done, Next please????
Vi skulle ju ha träffats ikväll men det blev inget, han orkar tyvärr inte med ngt som helst. Kunde han inte ha sagt det tidigare?! Istället hade jag ju åkt till N17 direkt!
Fick tag på N17 nu som var på väg att gå och lägga sig för att han mådde lite kasst..
Om det finns någon bra kille som är under 25år så ber jag så hemskt mycket om ursäkt.
Men det är ju faktiskt såhär att varje gång jag träffat någon som inte fyllt 25 ännu så blir dem rädda för mig på något konstigt sätt! De tycker jag är (jag citerar) "för självsäker i min egen sexualitet".

Ja.. jag är förbannad!

-Godnatt!-


Nada?

N17 hade ringt medans jag tog en powernap och nu verkar hans mobil vara död. Jag antar att det inte blir något ikväll alltså... :/

Bloggdesign

En hel vanlig bloggfråga: Vad tycker ni om designen??
Bryr mig inte så mycket om den är snygg eller inte.
Jag undrar mest om det är lätt att läsa blogginläggen?
Blir man "rädd" för dem lite längre inläggen?
Ser det tråkigt ut?

Filmkväll

Ikväll ska det bli filmkväll med N20! Inte så säker på att det kommer bli ngt sex men mysigt blir det :)
Saknar dock N17:s kropp...


clone-a-willy

clone-a-willy
Såg reklam om detta på tunnelbanan idag! Det finns att köpa på teknikmagasinet! Det är ju helt sjukt. =)
Om N17 någon gång vill sluta träffas tänker jag iaf fixa en kopia på hans kuk!

"Klona ditt favoritorgan! Först gör du en avgjutning i formmassan. Häll därefter gummiblandningen i formen och fäst vibratorn. Låt stelna i 24 h och du har en perfekt avgjutning där varje kurva och åder på originalet finns med. "
299:-


-Perfekta allahjärtansdagspresenten???-


Analsex och anonymitet

Jag har nu länge tänkt på att skriva ett inlägg om analsex men har varit lite tveksam...
Det verkar som om många sexbloggerskor råkar bli av med sin anonymitet och jag har börjat tänka mycket på det... Nej jag tänker inte lägga ner bloggen men har funderat på vad :"om någon kommer på vem jag är, finns det något som jag verkligen inte vill att min familj ska veta?"
Och analsex är än idag väldigt tabu MEN känner att det är ett såpass viktigt ämne att jag måste ta upp det...

Första gången jag började tänka på det var innan jag ens blev av med oskulden. En snygg italienare smekte försiktigt mitt stjärthål med en fuktig tummen samtidigt som han gav mig oralsex och jag tyckte det var underbart skönt. Sen gick det ett par år, blev tillsammans med
N4 och han tjatade väldigt mycket om analsex. Jag var nyfiken men vägrade, hans kuk var inte gjord för att ta den oskulden, alltför grov!
Sen gick det ett tag till... Och äntligen, en dag, eller snarare en natt, blev jag av med min andra oskuld.
Nummer 8 fick den äran... tror inte ens han vet om det faktiskt! Vi körde doggystyle när jag kände att han försiktigt smekte stjärthålet med mycket saliv ( inget glidmedel tillhanda, dååålig idé! ) ... Sen trängde han långsamt långsamt in och mina armar och ben vek sig nästan. Det var hur skönt som helst och helt olikt allt annat. Hade ganska ont efteråt i ett par dagar men det gick ju över... Och vi gjorde om det många gånger MEN med glidmedel! N9 ville också testa men det gick inte så jättebra, vi hade inget glidmedel och det gick ganska okej men ingen hit... 1gång räckte.
Efter det är det faktiskt bara N17 som fått göra det...Så otroligt skönt men vi har bara gjort det 1 gång, tyvärr :/  Gillar det verkligen men känner att jag verkligen måste lita på killen för att låta honom komma in där.
Precis som på en nattklubb, man släpper inte in vemsomhelst genom bakdörren/emergency exit!
N20 började faktiskt diskutera det i fredags och undrade hur jag såg på det...(märks det så tydligt att jag är så öppen när det gäller sex?!) Berättade att jag faktiskt tyckte det var helt underbart skönt men att det krävs mycket förspel, mycket glidmedel och att man är totalt avslappnad... Skulle faktiskt kunna tänka mig göra det med honom... Men har slut på glidmedel. Verkligen dags att shoppa lite!

Antar att jag kommer skriva om det fler gånger =) Finns så mycket att säga om det men klockan är redan halv 12, och även en sexaddict måste få lite sömn.

Så vad tycker ni om analsex??? Enligt N20 så är de flesta tjejerna helt emot det?
Ni får gärna ställa frågor om ni undrar något!

-No entry?-

Morgonsex

Jag älskar att börja dagen med sex! Men eftersom jag mer är av en kvällsmänniska och är väldigt trött på morgonen är det ofta att jag inte orkar ta initativet till det.  N17 hade tydligen också glömt hur bra morgonsex kunde vara. Söndag morgon fick jag sova ut ordentligt och var bara halvvaken när jag kupade hela paketet med ena handen. Det är faktiskt ganska roligt att ligga och hålla i den och känna hur N17 vaknar långsamt, inser var jag har handen, och börjar bli hård utan att jag behöver göra något annat än bara hålla i den... Skedade och hade helt underbart morgonsex.
Ska påminna honom om hur bra det är varje gång nu... Finns inget bättre start på dagen :)

-Hurra för morgonsex-


En ny kille... N20

Jag har träffat en ny kille! Har kommit fram till att internetdejting är faktiskt inget att ha... De senaste killar jag träffar genom internet har bara varit besvikelser. Vill man ha en het kille får man helt enkelt gå ut på krogen! Men den diskussionen tar jag en annan dag i ett annat inlägg ;)

Så, åter igen till lilla godingen. Såg en het kille sitta och prata med sin polare så jag var tvungen att gå fram och prata lite... Jag är verkligen inte blyg på krogen. Även när jag är spiknykter så försvinner all min blyghet sekunden då jag kliver in i en krog.
Vi pratade en stund men så kom jag på att det fortfarande var tidigt på kvällen och bestämde mig därför för att gå tillbaka till mina vänner...
Men plötsligt var han där igen och undrade om jag var påväg hem... Pratade lite mer, våra vänner försvann och så var vi på väg hem till mig..
Pratade mycket och hade roligt och så låg vi där nakna och jag får veta att han inte haft sex på väldigt väldigt länge!!! Det var bara att köra på.... nästa överraskning kom när han berättade att han aldrig någonsin fått eller gett oralsex och att jag alltså hade varit den förstå som gett honom det..
Då var jag tvungen att be honom att iaf försöka ge det.... Och det gick väldigt bra... Fick ju chansen att förklara exakt hur jag gillar att ha det :)
Somnade sent (eller tidigt på morgonen snarare) och vaknade bara några timmar senare. Låg och pratade väldigt länge under dagen och till slut fick jag sängen för mig själv. =)

Det kan hända att vi träffas igen... redan pratat med honom igen.. ;)
Lägg N20 på minnet, man vet inte när han dyker upp igen!

Jag har kommit över 20gränsen!!! Listan kommer aldrig ta slut
Inanna!

-Sex week-end-


Jippy =) nytt sex

Jag fick en N20 i fredags :) Det var ett väldigt roligt ligg så det ska ni få höra om. Är tyvärr inte hemma just nu så skriver om det senare ikväll ;)
Träffade även N17 inatt.. En riktig sexig helg :D

Min onanihistoria från början till...fortsättningen!

Tänkte skriva lite om onani nu igen.
Jag onanerade helt omedvetet redan när jag var liten. Antar att jag inte alls är ensam om det, man pillar ju på allt i den åldern.
Första minnet jag har av det var när jag var ca 4 år och satt i bara morgonrock framför tv:n och pillade och mamma sa: "Pilla inte". Brukade ofta göra det, det var avslappnande och så hade man ngt att göra när man kollade på tv. Men sen när jag blev lite äldre och började förstå att det var "fel" att göra så så slutade jag. Har nog alltid varit väldigt sexuell och kommer ihåg att jag redan som 6-7 åring hade många fantasier, kanske inte sexfantasier men väldigt nära det.
Första gången jag onanerade "medvetet" var när jag var ca 8-9 år tror jag. Kom på att man kunde massera sig själv med duschstrålen under vattnet om man badade. Och så råkade strålen hamna på rätt ställe... Och så började jag låsa dörren till badrummet och gjorde det nästan varje gång jag duschade/badade.
Men jag kände väldigt stor ångest över det, mådde alltid dåligt direkt efter och ville verkligen sluta. Tror att mycket beror på att mamma alltid sa "sluta pilla" när jag var mindre. Men jag kunde helt enkelt inte sluta... Gav mig själv flera ultimatum: "när jag fyller 10 år så slutar jag", "när jag får min första mens slutar jag"...osv. 
Det började dock vända någon gång när jag läste ett inlägg i "Kropp och knopp" i Kamrat Posten.
Hade aldrig riktigt läst den delen och så en dag läser jag:"det är okej att onanera". Då började ångesten dämpas och jag mådde mycket bättre. Man kan klaga på att alla dessa tidningar pratar för mycket om sex trots att de är gjorde för "små" barn men gud vad mycket bra de kan göra ändå. Killar får ju tidigt veta att det är okej att leka med kranen men jag själv fick ju veta att det var okej tack vare kp, frida och alla andra småtjejtidningar.

Nu har det gått flera år sen jag först använde Mr Duschstråle och han är fortfarande en god vän.

Att onani, något så naturligt, ska vara så "tabu" än idag är inte ok.
En av mina tjejkompisars lillasyster som är i 13 årsåldern hade sökt på orden "tjej och onani" på google, pappan såg det men trodde direkt att det var sonen som är 16år som hade sökt på det. Han skämtade om det vid matbordet och lilltjejen blev såklart väldigt upprörd och började skämmas.
Som tur är är föräldrarna väldigt förståndiga och lyckades ta tag i det direkt och fick henne att förstå att det var helt naturligt. Att en tonårskille ska vara stolt över att dra i dingelingen men att tonårstjejen ska få skämmas när hon pillar lite är så fel. Analsex har t.ex. blivit snabbare accepterat än onani!
Tur att det verkar vända nu...
Jag vet pga mail jag fått att vissa som läser min blogg är "unga". Skäms inte över era kroppar (gäller ju i alla åldrar)! Har man fått en sån underbar liten nervknut så ska man väl få utnyttja den? Hur kan en så underbar känsla gå ihop med skam?

-The neverending story-


Vill ha mer av N17

N17 är kanske inte världsmästare i sängen men han är så het.
Han har grym kropp och är så otroligt bekväm i sig själv. Han är faktiskt en av dem få jag skulle kunna tänka mig ha som pojkvän. Har ju dejtat några andra killar nu och det har faktiskt inte gått så bra.
Alla killar jag träffat på senaste tiden har varit mesar. Jag vill ha en man, inte en pojke!
Jag vill inte känna att jag är den starka i förhållandet. Absolut inte i början. Hatar när killar hänger efter en och är lättflörtade. Jag vill kämpa lite... precis som jag får göra för N17.
Nej, jag tänker då inte bli tillsammans med honom. Det skulle inte fungera men måste erkänna att jag tänkt mycket på det.
Vi funkar så otroligt bra i sängen och jag älskar hans kropp och han älskar min... Men på det intellektuella planet skulle det inte funka i längden...
Det underbara sexet duger bra :)
Att det ska vara så svårt att hitta en kille med "the whole package", snygg, rolig, sexig, intelligent, smart och bra i sängen!

När jag kom hem till N17 myste vi lite framför tv:n och det slutade med ett "bend over"... Efter lite oralsex och annat gott fick jag stå på golvet, böjd över soffan och han bakom mig... Det dröjde inte länge innan vi kollapsade över soffan.... Jag vill ha en rabbit, utformad efter hans kuk! Då skulle jag bara behöva en kille som är : snygg, rolig, sexig, intelligent, smart och inte behöver vara bra i sängen. ;) Och ja, då skulle ju ni även få testa och förstå hur jäkla bra dendära fina saken är! För N17 är min...

-Längtar till helgen-


I got some sex, finally!

har ju totalt glömt bort att berätta att det blev bra sex med N17 i förrgår =)
Tänkte skriva lite mer om det senare! Som tur är ska vi träffas snart igen också.
Man blir grinig utan sex....


hits