N17

Eftersom jag började skriva bloggen när jag precis träffat N17 så har jag inte riktigt gjort något riktigt inlägg om honom, skrev ju om det direkt på bloggen =)
Men jag älskar listor så jag vill att min kategori "The List" ska vara komplett. Även för att jag själv ska kunna hålla reda på alla killar... =)
Så N17 träffade jag ute. Rent fysiskt är han verkligen min drömkille. Jag älskar höga kindben, mörkt hår och stora leenden. Att han dessutom hade en kropp som skulle få de flesta att dregla gjorde hela saken ännu bättre.
Spanade in honom ute, fick ögonkontakt och det dröjde inte länge innan han kom fram. Efter ett par öl var det dags att dra hem. Det fick bli taxi hem till hans nya lägenhet. Vi hade helt fantastiskt sex den natten. Kunde inte hålla fingrarna borta och släppte loss totalt. Dagen efter lovade vi varandra att vi skulle ses igen... för sånt sex har man inte ofta!
Så det blev några träffar till.. I början var jag intresserad, nästan smått förälskad men det dröjde inte länge innan jag kom på att jag enbart var intresserad av hans kropp och att vi aldrig skulle funka ihop i ett förhållande..
Så vi blev kk =) Jag har alltid varit svag för killar som håller på med musik och att han är småkändis och på väg uppåt väcker mina groupiekänslor.
Hade jag inte haft Sven the Man idag hade jag nog fortfarande träffat honom... Han har ringt några gånger och kollat läget, frågat om jag fortfarande har pojkvän och sagt att om det någonsin tar slut så vet jag var jag kan få bra sex.
Men jag håller mig borta.

Det var hem ifrån
honom som jag satt på tunnelbanan med spermafläckar på min svarta kjol... Han älskade att ha sex med lite kläder på och det var alltid väldigt passionerat och hårt. Och det var nog han som var en av dem första att insistera på att jag hade "underbar och snygg fitta". haha Den komplimangen fick jag ofta i hans sällskap.

Jaha nu sitter jag här och dagdrömmer om hans kropp... fan också...!


17.08
Och nu råkade jag skicka iväg ett mail till honom också...
Ska hålla mig borta från honom men det är ju alltid kul att höra hur den andra mår, eller hur? ;) ;)

Asexualitet och namn

Det har diskuterats lite i kommentarerna angående asexualitet.
Det är verkligen inget jag har koll på men har läst lite om det och det verkar anses som en seuxell läggning. Hum? Asexualitet en sexuell läggning? Så att inte vara sexuell är en typ av sexualitet.
"I dagens psykiatriska sjukvård används begreppet som en beskrivning för ett faktiskt fysiskt och psykiskt totalt ointresse för sexualiteten och sexuella relationer."
Jag kan inte riktigt förstå hur det funkar. Sex finns överallt i samhället, av vissa anses det vara lika viktigt som mat, vatten och sömn. Det finns tydligen ingen riktig forskning inom området men det förbryllar mig verkligen att vissa inte kan känna sig intresserade av sex. Ok, om man inte tänder på det mentalt men man har fortfarande hormoner, nerver..osv. som ja.. borde få en iaf lite intresserad av sex?
Och ligger det inte i människans natur att vilja ha sex? Precis som att äta måste människan ha sex för att överleva här på jorden. Inte för att individen ska överleva men för att hela mänskligheten ska det. Det känns väldigt främmande för mig att vissa personer saknar sexualitet... Men antar att det är för att man sedan tonåren är hjärntvättad med att alla vill ha sex.
"Bakomliggande orsaksfaktorer kan vara flera, alltifrån genetiska, somatiska, hormonella till psykologiska och sociala. Vanligen är det ett samspel mellan faktorer med stora individuella skillnader."
Det finns konstigare saker här i världen men jag undrar fortfarande hur en sexuell person kan ha ett förhållande med en asexuell...?
Så, där var några oordnade tankar angående asexualitet.

Nu är det dags för att byta smeknamn på N26. Vi har trots allt hängt ihop ett tag nu.
Jag kan helt enkelt inte fortsätta kalla honom för N26. Det får helt enkelt bli...Ja vad ska det bli?
Har funderat på hans initialer, på "pojkvännen", "killen"..osv. men inget känns riktigt passande...
Så det får bli ett skämtsmeknamn: The Man.
Jag vet, jag har dålig fantasi men kommer ni på något roligare/bättre kommentera!

Jag har mens, jag är förkyld, jag är stressad, jag får inte träna. Det suger kuk! Kuk som inte ens jag får suga.


Gaia har slutat vaxa musen

Gaia har slutat vaxa musen, hon är lycklig, hon ska få ta bort allt för evigt med laser! Jag är grymt avundsjuk menmen. Det är inte därför jag skriver detta inlägg.
Jag är skadad, jag ser hjärtan överallt.
Ikväll, klockan är ifs snart 00:00 och jag är fortfarande bakis lyckades jag hitta ett hjärta i Gaias mushårvaxstripe... Mysigt värre:

image21

Ja, jag är störd.

Förresten, min bästa kompis under tonåren hade en katt som hette Gaia.

Hoppsan...

Jag har varit så ängslig, stressad och trasslig senaste veckan och har haft så sjukt mycket att göra att jag inte alls hunnit uppdatera bloggen. Sorry! =)
Jag har varit supergrinig på N26 och det var nära att jag gjorde slut. Vi har inte hunnit träffas så mycket senaste 2 veckorna och vi kom in i ett såntdär tråkigt "det räcker att vi sover tillsammans"mönster. Vi träffades sent på kvällen, körde en snabbis och sen gick han eller jag upp innan den andra har vaknat :/ Så jag tröttnade och kände: "jaha, det är ju nästan som ett kk-förhållande förutom att jag inte ens får ragga vid sidan om. Då är det fan inte värt det" Och så har han varit lite borta varje gång vi pratat i telefon och lyssnat på 10% av det jag sagt... Var helt enkelt lite less på hela situation.
Men sen så blev det droppen i torsdags... Jag hade frågat tidigare under veckan om vi skulle ses men då var det tydligen heeelt omöjligt men så plötsligt, kl 6 på kvällen frågar han om han inte kan kommer förbi vid 10.... Jag hade planerat att träna hela kvällen så jag skulle ändå inte vara hemma förrän kanske halv 11 så det var ju inga problem för mig. Lugnade ner mig lite och sprang iväg till träningen, körde stenhårt i några timmar, duschade och var glad... meeen så skickar han ett sms om att han inte kan komma förbi.
Då jävlar blev jag arg (ja jag hade pms då också...) Att han dessutom i samma veva berättade att mysfredagen vi skulle ha har förvandlats till en spelkväll med några vänner + hans jävla ex blev jag ARGARE.
Åkte hem och ringde och skällde ut honom och då drog han hit sitt jävla arsle och bad om ursäkt för att han varit ett drygt pucko. Spelkvällen fick dock vara kvar men som tur var kunde exet inte komma... Hon är säkert jättegullig men jag kommer att rynka på näsan den dagen jag kommer att hälsa på henne, jag klarar helt enkelt inte av ex.
Är fortfarande inte helt lugn, har sjuk tränings- och mensvärk och borde städa men att resa mig från stolen gör så ont att dammet får ligga kvar någon dag till.
Ja så det var det. Jag är pissed off och det händer inte ofta.
Ska även till gyn om 1,5 vecka... vilket jag hatar... om jag har något konstigt i puttan vill jag helst vara lycklig ovetande om det så länge det inte är något som kan leda till hemska konsekvenser. Jag har haft jobbiga mellanblödningar och det är inte kul när man har chansen att ha sex och få oralsex massor men inte vill/kan pga något så onödigt. Lär väl bli tvungen att byta piller... suck.
Hade tänkt testa p-ring men skulle vara tvungen att köra upp ett finger varje gång jag går på toa för att kolla om den ligger kvar där den ska vilket skulle nog kännas lite jobbigt i längden.
Ja, det var det, jag är fortfarande arg och sur och bitter. Skyller på att jag har mens. Jag vill inte till gyn. Jag har ont och morr.
Och inget sex får jag heller.


Omskuren

Fan fan fan fan fan fan! Hade nyss kvinnlig omskärelseceremoni i mitt badrum! Jag skar mig på klittan när jag rakade mig. Det blöder som fan och svider så in i helvete!
Jag är ju inte smidig för ett öre.


Att ha ett förhållande

Jag försöker sortera mina tankar om min syn på förhållande.
Det är inte det lättaste och jag har försökt skriva detta inlägg ett x antal gånger nu utan att lyckas. Man nu får jag faktiskt ta tag i det. Det är trots allt genom att skriva som jag alltid lyckats tänka klart.
Jag vet inte var jag ska börja. Jag träffade N26 då jag hade bestämt mig för att satsa stenhårt på allt annat förutom förhållande. Jag gick på första daten helt utan förhoppningar om något annat än en trevlig pratstund.
Jag blev inte ens direkt intresserad. Jag tyckte mest att det var ett bra sätt att fördriva tiden med tills sommaren tar slut och livet startar om på riktigt igen.
Efter den andra daten var jag dock fast. Och sen dess har allt hänt för fort. Vi har redan hunnit med mycket och det är bara nu jag lyckats dra ner på tempot. Men jag är fortfarande förvirrad.
Mycket hände denna sommar och jag vet inte om det är alla dem händelserna eller om det är N26 som har förändrat mig.
Jag har blivit lugnare och seriösare på många plan. Jag har omprioriterat många saker och kan tacka nej till en rolig utgång som för ett år sedan hade lett till hemgång med kk eller one night stand för att istället orka gå upp dagen efter och träna.
Och jag vet inte vad jag tycker om denna nya sida av mig själv. Är det en deppig version av samma gamla jag eller en helt ny version av mig själv? Och var beror det på?
Jag har ingen aning. Förra helgen fick jag kommentaren "Nu känner jag igen dig igen! Där är du!" av en nära vän och jag hittade delvis tillbaka till den jag varit. Efter den händelsen har jag börjat fundera ännu mera på om mitt förhållande med N26 är rätt.
Jag har känslor för honom, det är iaf vad jag tror just nu. Men är det värt det? Är det värt rädslan om att bli sårad och att tappa bort sig själv?
Det kanske bara är så att jag idealiserat det livet jag levde för ett år sen? Att jag ser allt som var roligt men inte dem tråkiga ensamma kvällarna?
Jag saknar spänningen och att kunna spela någon annan.
Samtidigt har det blivit bättre med N26, jag har tagit mig tid att förklara för honom vissa sidor av mig själv och berättat lite mer i detalj vad jag ibland tänder på.
För första gången igår vågade han nästan ta stryptag på mig (han gjorde det lite smidigt så att det inte skulle vara så "obvious" att han äntligen vågade, han använde hela armen). Det var nog det bästa sexet på länge.
Jag vill inte ha hårda tag varje gång vi har sex, myssex kan vara så skönt ibland men jag behöver variation. Jag gillar att känna att varje gång är speciell och hatar det tråkiga "varje dag missionären i sängen".
Jag har fortfarande inte fått ordning på mina tankar... Men jag tror att jag kommer att stanna vid N26's sida ett tag till...
Vill ju veta vad jag kommer få i julklapp =P




Uttråkad och kåt.

Jag är så otroligt uttråkad! Denna helg har gått alltför fort, skyller på att solen vägrar titta fram och på att jag faktiskt behöver sova efter förra helgens eskapader. Kåt är man ju också som vanligt men inatt får jag ha sängen för mig själv.
I helgen har jag bara sovit, handlat och varit kulturell under några timmar. Självklart blev det lite sex också.
Det blev faktiskt mer sexprat än sex :/ Det var iofs trevligt. Nu vet N26 lite mer om vad jag tänder på och vill testa. Tydligen är jag läskig i sängen också..."Inte lätt att vara självsäker i sängen när en liten tjej är så mycket mera erfaren"
Men han lyssnade noga iaf för det dröjde inte länge innan han började applicera det jag bett om. =)
Jag har börjat inse att jag gillar lite hårdare tag och han är lite för snäll för sånt men han är på god väg att lära sig.
Han vågade hålla fast mig ordentligt och ta mig. Snart kommer repen fram, äntligen! Sen vet jag inte hur långt han kan tänka sig gå, han gillar samma saker men är rädd att göra mig illa eller att vårt förhållande ska komma i någon slags obalans... Får ta ett steg i taget.
Annars vet jag fortfarande inte riktigt vad jag vill. Eller vill nog inte ens tänka på det egentligen. Jag har faktiskt ingen aning om hur jag skulle reagera om han plötsligt sa att han inte ville träffas något mera. Hoppas dock att det beror på att jag vet att han inte kommer att lämna mig på ett tag. Tror aldrig jag varit med någon som älskat mig så mycket för den jag är. Behöver inte anstränga mig och kan verkligen bara säga och göra det jag känner för utan att behöva tänka:"hoppsan... detdär kanske han inte gillar."
Det känns både bra och läskigt. Hur ska jag kunna ge tillbaka lika mycket som jag får? Jag hoppas att jag åtminstone slutar rynka på näsan varje gång jag säger ordet pojkvän, det börjar nästan bli pinsamt.
Att jul närmar sig gör inte saken bättre heller. Vad tusan ska jag ge till honom???!!!!
 

Bara sex?

Jag vet inte hur många gånger jag hört att "sex är så mycket mer än sex". Jag vet inte om jag håller med om det eller inte men jag har iaf tänkt mycket på det på senaste tiden.
För mig är sex två kroppar som möts men som kan leda till så mycket mer än bara "ooh, ah ah,oh, suck".
Sex påverkar mitt liv dagligen. Det kan vara allt från att jag stannar några minuter för länge i duschen bara för att komma en sista gång och därmed missar bussen till att dem nytvättade jeansen skaver så in i helvete bara jag inte hunnit raka mig på några dagar.
Bra sex kan ge en så otroligt mycket. Jag tänker klarare och fokuserar bättre efter sex. N18 som inte hade skrivit några låtar på 1 år skrev alla låtar till sin nya skiva på 1 vecka efter vårt första marathonsex. Jag har fått snilleblixtrar och löst vissa problem helt omedvetet efter sex. Det har varit allt från matteproblem till mer vardaglige problem jag kommit på svaret för. Sex får mig att må bra helt enkelt... men ibland kan det bli tvärtom, som igår till exempel.
Sen påverkar det mig även känslomässigt. Jag slappnar av och mina tankar börjar flöda under och efter sex. Jag kan prata i timmar efter att jag kommit om jag inte fått ett x antal orgasmer som gör att jag däckar.
Igår började jag gråta under sexet strax efter att jag kommit. Det är inte första gången, det har hänt ett par gånger tidigare men då har det bara varit 2-3 tårar. Igår grät jag i 1 timme.
Det blev för många känslor, jag blev förvirrad av mina egna tankar.
Jag råkade nämligen fantisera om någon annan. Jag råkade inte bara tänka på den andra personen, jag låg och önskade att N26 var den andra personen, jag såg honom framför mig i mörkret istället för honom. När N26 öppnade munnen för att be mig något så var det den andra personens röst jag hörde.
Den andra killen är ingen jag haft sex med, bara en vän. Jag har egentligen inga känslor för honom, inte vad jag vet iaf. Men igår var det han jag såg och hörde. Det var så verkligt att tårarna började rinna utan att jag ens la märke till det.
N26 märkte såklart detta. Pratade lite men berättade bara att jag var lite förvirrad. Det får räcka.
Jag känner mig fortfarande förvirrad och ännu mera osäker på om jag är gjord för att ha ett förhållande. Visst det är mysigt att ha någon men är jag verkligen redo? Jag undrar om incidenten igår endast beror på att jag vill försöka förtränga att detta förhållande är seriöst... Jag vill sabotera det med andra känslor bara för att slippa bli sårad.
Eller så var det bara så att jag var sjukt bakis.
Vi säger så.


hemma

Nu har jag varit ute och flängt runt lite på annat håll. Har inte varit otrogen nejnej, bara varit på annan ort en period, det behövdes. Har hittat tillbaka till mig själv och jag tror att jag kan kombinera denna person med ett förhållande. Den diskussionen ska jag dock ta en annan gång.
Är bakis och allmänt sunkig. N26 kommer förbi om en liten stund och jag stinker äkta apa. Sa att jag var tvungen att duscha men då föreslog han att vi duschar tillsammans istället...
Yeah right baby, jag ska faktiskt försöka se mindre ut som en gorilla och mer ut som en människa. Här ska det rakas och skrubbas och tvålas. Ingen får titta på när jag använder trollspöet som kallas för rakhyvel. Men först måste jag våga röra på mig.
Undrar hur bra det kommer gå att ha sex ikväll då.

hits