God Jul!!!

Hejhej!

Jag jobbar tyvärr massor just nu och kommer knappt vara hemma nu dem närmaste dagarna! Så jag får önska er alla en God Jul! Ta hand om er  och om varandra.

Julkramar
/JLY

Julstress och konstiga drömmar

Jag är stressad. Jag har alltid varit grym på att slappna av och ta det lugnt, även i dem mest stressfulla situationer. Tyvärr så märker jag nu att jag är bäst på att hantera stress enbart vid konstiga händelser. Jag har varit med om väldigt konstiga saker och alltid varit den som lyckats behålla lugnet. Jag har varit med om rån, fastnat med enbart en annan turist mitt i djungeln ca en halvtimme innan solnedgång i ett land där jag inte kan språket och varit med om många fler spännande "äventyr". Varje gång har jag varit lugn, analyserat situationen och tagit mig igenom helt sjuka händelser. Men julstressen... Jag har stressat och letat julklappar, räknat kronor och gjort budget. Vetat att pengarna räcker gott och väl men ändå så har jag ett tryck över bröstet som inte släpper.
Jag har inte lyckats släppa taget. Att jag dessutom inte varit ledig har inte hjälp särskilt mycket.. Ska nu jobba fram till nyår så 2008 kommer jag börja med att slappna av. Jag ska vara ledig i ca 2 veckor efter det och då ska jag bara ta hand om mig själv. Nedräkningen kan iaf få börja nu!

Annars så hade jag världens konstiga dröm. Precis innan jag gick och la mig så fixade jag med lite grejer på datorn och innan jag stängde av gick jag in på  några av dem få bloggarna jag läser. Så jag klickade mig in på bland annat
Gaias blogg  och läser om att hon är sjuk och inte orkar gå på Manson konserten... Går och lägger mig och somnar gott vid STM sida efter ja.. lite sex som vanligt =)
Anyway... vaknar någon gång inatt efter att ha drömt denna sjuka dröm:
En man ringer och ber mig skynda mig till Göteborg så jag springer till tåget och åker iväg. Efter en stund kommer jag fram och där möter jag upp Gaia som sitter i rullstol och hostar nästan lungorna ur sig. Får veta att jag måste ta henne till Manson konserten och ta hand om henne. Så jag rullar iväg med henne över en lång smal bro och kommer fram till en liten ö där bara en stor konsertarena får plats. Först är det fullt med folk men på något sätt lyckas vi komma längst fram. Där börjar Gaia storflörta med Manson som står på scen men "tyvärr" ser han inget på grund av alla starka ljus... Efter en stund är det bara ca 5-10 tjejer kvar i hela arenan och alla står långt bort ifrån varandra. Några tjejer kommer fram och börjar prata och Gaia förvandlas till en ilsken bitch och ber mig gå och köpa godis åt henne. Eftersom hon sitter i rullstol och jag faktiskt är på något konstigt jobbuppdrag traskar jag iväg. När jag kommer tillbaka står hon och hoppar och studsar till musiken och då blir jag förbannad och frågar varför hon hade ljugit om att hon var sjuk. Hon rycker på axlarna och börjar skratta och säga att jag får skylla mig själv som är för snäll. Då kommer en stoooor våg och jag står plötsligt på en surfbräda och börjar surfa på vägen som plötsligt stannar och står stilla framför scen där Manson fortfarande sjunger för fullt.. Surfar en stund till musiken och vaknar sedan av att en STM pussar mig i ryggen...

En kväll borta från resten av världen

I förrgår bestämde jag mig för att ha en hel kväll med STM med bara mys och sex.
Stängde av mobilen, duschade, rakade mig, skrubbade och fixade. Jag har som vana att nästan bara använda svarta underkläder och STM hade någon gång nämnt att vita underkläder antagligen skulle passa mig bra... Så inför kvällen hade jag varit och shoppat lite... Synd att jag aldrig hann ta några bilder för det var riktigt hett. Vita stay-ups, vita snygga trosor och såklart vit bh. Hann precis dra på mig en klänning över det när STM kom hit.
Jag hade tänt några ljus och bäddat rent i sängen och ställt fram lite vin... STM hann inte ta många steg in i min lägenhet innan jag hånglade upp honom.
Drog av hans tröja och t-shirt och när han stod där i bara jeans drog han av min klänning och blicken han fick kommer jag aldrig glömma... Tror aldrig jag sett honom så tänd som i det ögonblicket. Han blev tvungen att ta några steg tillbaka för att "titta lite"... Sen fick han hålla fingrarna borta... Jag hade nämligen köpt ett sexspel åt honom... Så vi gick mot sängen med vinet och började spela... Det var svårt att följa spelreglerna då man knappt får ta i varandra i början... Så efter ett otroligt långt förspel med mycket smekande, kyssande och oralsex fick vi bestämma några ställningar som vi var "tvungna" att utföra. Det blev mycket skratt i början men efter ett tag kom vi in i det och han kunde ta mig ordentligt... Eftersom det var "hans" kväll fick han välja hur han ville "avsluta" den och han tog fram Miss Rabbit... Han retade mig ett bra tag innan han äntligen tryckte in den...
Jag var helt utmattad men han hade hunnit återhämta sig medans rabbit skötte jobbet åt honom så var det bara att försöka piggna till lite.. och det var inte särskilt svårt...
Han vände på mig och bad mig ställa mig på alla fyra... När han väl var inne i mig slutade han upp en stund och började smeka analen och så kände jag hur buttpluggen som jag inte använt på flera månader fick glida in... Hade inte ens märkt att han tagit upp den samtidigt som miss rabbit.
Jag tror inte grannarna fick mycket sömn den natten.

Imorgon...

Imorgon ska jag göra ett ärligt försök att uppdatera bloggen med lite smaskigt från myskvällen. Men nu ska jag gå raka vägen till sängen!

Kyrkan

Ja :) är på väg till kyrkan! Testar bara att blogga i mobilen! Hoppas jag blir förlåten för mina synder :)

Julklappsproblem

Jag har ett äkta i-landsproblem.
Jag har tänkt i timmar. dagar, nätter, veckor, till och med i månader vad jag ska köpa i julklapp till min familj och STM. Jag har tänkt ut julklappar till alla...förutom till mig själv!
Nu har alla i familjen ringt mig och ställt frågan: "Vad önskar du dig i julklapp?"
Och jag har faktiskt ingen aning! Och det gör mig faktiskt lite deppig.
Jag har allt jag verkligen behöver, för behöver jag verkligen någonting så köper jag det, annars så betyder det att jag egentligen inte verkligen behöver det. Jag har snålat och sparat och trots att det kliat i mina fingrar har jag hållit mig borta från att köpa saker till mig själv.
Jag har gått in helt och hållet i mitt snålande.
"Behöver jag verkligen detta? Nej, jag klarar mig utan."
Så mycket att jag nu faktiskt inte kan komma på något som jag fakiskt vill ha. Jag vill hemskt gärna åka iväg ett tag, få lite sol på nosen och få vila ut lite men det är inget jag skulle önska mig av min familj. Sådant köper jag själv.
Jag har sett många fina halsband, sexiga underkläder, roliga sexleksaker, snygga klänningar men inget av detta kan jag önska mig av min familj. Halsband skulle jag kunna be om, men jag har faktiskt redan för många så det får jag skippa. Jag har alltid varit dålig på att be om att få saker och ting av nära och kära. Jag är den som klarar mig själv och fixar allt jag verkligen vill ha. Jag vill inte vara någon "börda" för någon.
Nej, jag har helt enkelt inga idéer... Ska jag nu förstöra en till natts sömn med julhets? För att komma på något jag vill ha?
Det känns helt tokigt och även lite trist att ha glömt bort sig själv så totalt...
Jag önskar mig lite "jag vill ha", kan Tomten komma med det?
Helst nu inatt så jag kan meddela alla imorgon bitti?

-Har inte ni några idéer?-

Äntligen lite spännande sex på g.

Imorgon kväll händer det. Imorgon ska vi ha sexkväll.
Var på sexshop och handlade lite för ett par veckor sen och det ska bli spännande. Det blev inga nya leksaker men vi ska däremot testa ett spel. Det ska bli jävligt roligt. Har väldigt mycket att göra och är lite smått  stressad så att stänga av mobilen, dricka lite gott och bara tänka på varandra ska bli riktigt skönt.
Det har ändå gått ett tag sen vi började träffas... Det känns bara mer och mer allvarligt och jag har börjat slappna av. Tar det som det kommer. Han är helt underbar så det finns ingen anledning att vara bitter över att jag inte är singel längre. Det enda som kanske saknas är spänningen... men det har vi börjat fixa lite... Spelet imorgon och vi har lite planer på att hitta på mer roligheter... =)
Det går bra nu helt enkelt!
Så, i övermorgon lär jag ha lite att berätta om ;)


Ensam men med ett bra självförtroende.

Jag sitter ensam i underkläder och har allmänt supertråkigt. Började klä av mig för att gå och lägga mig men drogs till datorn, ville lyssna på en viss låt innan det var läggdags... Och här sitter jag fortfarande. Är övertrött och orkar faktiskt inte sminka av mig, borsta tänderna och krypa ner under täcket. Sitter för bekvämt.
STM är ute i vimmlet och jag orkade inte vara social ikväll. Så får skylla mig själv där jag sitter. Har spelat samma 3 låtar om och om igen. Har även lyckas hitta en gammal crush ute i det stora nätet. Jag var bara 14år och han var "såå söt".
Hade väldigt dåligt självförtroende och självkänsla i den åldern, precis som många andra tjejer och killar.
Var extremt blyg och trots att jag visste att jag kunde se "bra ut" så gick jag runt i lite för stora kläder, tittade alltid ner i marken och var tyst så fort jag hamnade i en grupp på fler än 3 personer.
Men så kom sommaren och något hände. Jag blev synlig. Jag fick komplimanger för saker jag hade komplex över. Att andra människor kan få en att växa så mycket är helt otroligt. Den "söta pojken" var till stor hjälp, tillsammans med en hel bunt andra underbara personer. Att han nu plötsligt dyker upp igen känns konstigt... Nu, flera år senare utan att höras så hittar jag honom, skickar iväg ett mail och han svarar direkt... Sitter och väntar på nytt svar nu.

Sommaren då jag var 14 fick jag även uppleva sex för första gången med någon annan än mig själv. Jag hade redan kysst en kille men aldrig något mera. Så där var jag plötsligt... helt naken inför en kille (inte den söta pojken men en annan hårdare, mystisk, fulsnygg kille). Han smekte mig över hela kroppen och jag kommer fortfarande ihåg första gången jag lät honom glida in ett finger i mig. Trots att det sedan hände relativt ofta så såg jag aldrig honom naken och tog inte ens i hans kuk. Jag var blyg och egoist i mitt nya upptäckande. Njöt av beröringen men ville inte ge något tillbaka. Han skulle minsann vara glad över att han ens fått se mig naken tyckte jag om jag kommer ihåg rätt.
Efter den sommaren har jag träffat denna kille igen ett x antal gånger. Vi har "hamnat i säng" 2 gånger när jag var 19. Och även då rörde jag honom inte. Jag hade redan haft sex med några olika killar men kunde faktiskt inte ta i honom... Båda gångerna fick jag helkroppsmassage, oralsex och fingrar lite här och där... men inget mer. Jag vet att han ville och att han väntade på att jag skulle be honom ta mig men tror jag ville behålla det "magiska" i att jag aldrig hade sex med honom då jag var 14 trots att det var nära flera gånger.

Sitter fortfarande här i bara underkläder men nu ska jag faktiskt gå till sängen och leka mig till söms.


En liten kortis...

Hejhej!
Ska snart dra hemifrån men hittade nyss två märkliga blåmärken...
Jag har två små blåmärken i svanken, precis vid dem två groparna. Först undrade jag hur tusan jag hade lyckats slå i något med dessa två små knölar men så kom jag på var de kom ifrån...
Sex på golvet är farligt!
Om jag lyckas vrida på mig och tramsa med kameran och fånga dessa två små kompisar på bild så lägger jag självklart upp den här ;)
Men nu är det dags att få slappna av lite och njuta av min enda helt stressfria kväll på länge!
Ta hand om er där ute!



Nu är jag hemma en sväng. Att fånga blåmärkena på bild var inte det lättaste kan jag ju säga men dessa två bilder får räcka:

   16490-2416490-25

De syns mer och gör mer ont än vad som syns på dessa bilder.



Vardag

Är det något jag tycker är supertråkigt så är det att raka/vaxa benen. Ikväll ska vi ha stor myskväll och hade tänkt låta håret växa ut lite för att vaxa meen det får bli rakning istället.
Jag har inte fått träna på snart 2 veckor nu pga ordentlig förkylning och det märks av. Jag orkar inte med någonting. Är trött hur mycket jag än sover och vill helst bara dra runt hemma och äta pepparkakor. Vilket jag gjort idag...
Men nu ska det rakas och skrubbas och fixas. Sen väntar en flaska vin och god mat och förhoppningsvis bra sex.
Jag har köpt lite roliga sexjulklappar till STM så jag längtar verkligen dit... Sen efter jul och nyår så ska det bli en stor sexshopping runda med honom. Behöver lite mer krydda just nu eftersom allt annat känns så segt såhär på vintern.
Nej nu är det dags att hoppa in i duschen. Ska dra med radion in dit så det blir lite roligare iaf.
Är ganska bra på att larva mig i duschen, först brukar det bli en fånig stripp till dålig musik och sen sjungs det och dansas det i duschen. Jeppjepp, det brukar göra en lite gladare i detta slaskväder!


En enstaka rumpbild

Varsågoda, här kommer en enstaka liten påklädd bild på min rumpa.


16490-23

Lite bättre...

Så, nu är det officiellt, N26 är nu Sven The Man (STM), han slipper få vara ett nummer!
Igår hade jag iaf en helt underbar morgon och eftermiddag med honom. Väcktes av något hårt och fick riktigt grymt morgonsex. Sen blev det en liten utflykt och det var hur mysigt som helst =) Det var det som behövdes! Känns mycket bättre nu och trots att N17's kropp är helt fantastisk så kommer jag klara av att hålla mig borta =) Eller det är så det känns just nu.

Igår kväll fick jag däremot festa ensam. Var på maskerad och det blev en helt fantastisk fest! Hade riktigt roligt och N19 var där. Vi har träffats ett par gånger sen vi
"råkade ha sex" för snart ett år sen men vi har inte riktigt pratat mycket om det sen dess.
Men igår var han iaf där och vi skrattade en del åt det och drev lite med andra på festen. Menmen, trots att det var många maskerade snygga karlar höll jag mig borta och åkte hem "tidigt".

Idag ska jag bara vara för mig själv. Har sovit ut ordentligt och ska snart äta stoooor frukost (ja, jag vet, klockan är snart 14..). Har gjort det lite mysigt här hemma också, det är trots allt första advent! Imorgon ska det bakas lite också =)

Hoppas ni alla har en mysig första advent!!!



 


hits