Uttråkad

Jag är helt sanslöst uttråkad. Har absolut inte lust att gå ut i kylan och träna ska jag göra senare. Bakat har jag gjort i flera dagar känns det som. Så nu ska jag faktiskt kolla på porr och ta fram rabbit. Har ni några bra tips på bra, gratis porr på internet, helst streamat så man slipper ladda ner innan man får se det goda?
eller äh, det kan vara dålig porr också för den delen.
/JLY

Kommentarer:
Postat av: Killtankar

http://www.youporn.com
Streamat, men med möjlighet för nedladdning också.

Jag är visserligen en dag sen, men... for future use.

Postat av: isis

okej nu har jag verkligen gjort mitt bästa för att hitta namnet på min dildo på nätet. Men jag hittar den inte ens på butikens webbplats där jag köpt den! Hursom, den är ca 20 cm lång, knottrig, i silikonmaterial (mjuk o skön). Med en vibrator som man kan öka successivt vilket passar kanonbra om man vill ta det långsamt :) Jag vill också ha en ny, vilka fördelar har ägget som du pratade om?

2008-03-24 @ 20:45:24
URL: http://isisera.blogspot.com
Postat av: JLY

Ägget verkar riktigt roligt.. http://www.afroditesapotek.se/shop/?artnr=1413
är ett exempel på ägg. Jag har hört att det kan vara riktigt skönt och man kan, om man så vill, träna knipmusklerna med dem också. =)
Men vad jag tycker verkar roligt är att eftersom det finns ägg med trådlös fjärrkontroll kan man ju ge fjärrkontrollen till någon och precis som det står på beskrivningen av ett av äggen på www.lovestore.se : "Det finns såklart många olika sätt att leka med detta ägg men en rolig variant kan vara att gå ut för att dansa eller äta och då låta din partner ta hand om kontrollen!"
Jag får se om det blir ett sånt köp i en snar framtid.. är bra sugen iallafall!

2008-03-25 @ 10:24:38
URL: http://justlikeyou.blogg.se
Postat av: Anders

www.pornhub.com

2008-05-12 @ 19:35:53

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits