Träning

Har äntligen kommit igång ordentligt med träningen igen! Idag ska jag testa om för mycket magmuskelträning kan få p-ringen att ploppa ut...
Hoppas den inte rullar iväg i någon dammhög.



Kommentarer:
Postat av: isis

HAHAHAHA nädu gumman den ploppar inte ut! Däremot om du hukar dig ner o klämmer o slappnar av ;) har själv testat.

Va bra att du kommit igång med träningen, det har jag också gjort. Har lyckats gå ner det mesta av p-piller övervikten som jag fick i fjol. Nu är det beach 2008 som gäller. Mycket pilates o yoga o styrketräning.

Nu till ngt annat.
Jag måste berätta detta för dig, för jag vet inte var jag ska ta vägen! Jag är sexuellt frustrerad, såklart för att jag inte har haft sex på 2 månader nu. Men det är inte att jag inte har försökt! De killar som jag varit hemma med efter en utekväll eller dejt har haft sanslöst små snoppar! Har jag fått ngn snopp-curse på mig?! Mitt ex är välhängd och det har kanske skadat min syn på snoppar...nämen allvarligt de här gossarna har haft ca 12cm snopp and that cant cut it! När jag har känt/sett de så har jag bara lagt ner, inte ens hånglat m en av grabbarna. Jag bara: nä, om inte ens förutsättningarna är bra då är det inte lönt! *bitter* Snälla säg att det kommer bli bra, säg att jag kommer träffa the snopp of my dreams... typ snart!

Always yours
isis from hell

2008-01-31 @ 13:19:29

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits